søndag 27. mai 2012

Regine og jakten på manus

Denne uka har jeg daglig lagt ut stripene jeg tegnet tidligere, som jeg la ut teaserbilder av her, på nettserier. Dette var mitt første -relativt- seriøse forsøk på å følge et skrevet manus. Og jeg må si, det funket!

 Jeg fikk overraskende god tilbakemelding på denne korte historien. De to aller første stripene er selvfølgelig nettserier-interne, men dog. Som en øvelse har jeg syntes at dette har vært både lærerikt og artig!

Selv om jeg har fått både ris og ros (mest ros) fra før, setter jeg god pris på flere tilbakemeldinger! Er riktig gøy å høre hva andre synes!

Hvis du vil følge med på når det kommer oppdateringer på selve tegneserien, gå inn på fatternogmeg.nettserier.no - det er her jeg legger ut først :)

Og sånn ellers...
Mine nære fremtidsplaner ligger som så at jeg skal på folkehøgskole til høsten - jeg har tenkt meg til Bjerkely, på Tegneserielinja! Og jeg håper det blir bra; I starten skal det visst være litt basis innen tegning og slikt, og så skal det gå på storytelling og denslags. Som jeg gleder meg! Jeg lærer forhåpentlig noe på tegnebiten også, så den begynnelsen bekymrer jeg meg ikke for... så lenge det ikke blir som første år på videregående, da vi skulle "lære" oss Photoshop. Jeg kunne programmet allerede og ingen ble særlig klokere på det læreren rablet om... Ja, også håper jeg det ikke er obligatorisk andakt hver morra, det vil jeg ikke overleve om jeg så fikk betalt...

Gleder meg!

1 kommentar:

  1. Birgitte (koret)12 juni, 2012 18:51

    WOW Regine!
    kjempetøffe tegninger og serie, du er skikkelig flink :D ÅÅ gleder meg til å følge deg videre :)

    SvarSlett