Mobillader på avveie

Elisabeths karakter Alice - hun var på besøk hos meg
forrige uke, så jeg nyttet anledningen til å tegne en liten gave.
Forrige uke kom jeg omsider til det problem at jeg ikke kunne finne mobilladeren min. Det har gått knirkefritt helt siden skolestart, men i forrige uke ble den altså borte. Den må ha blitt sopet unna mens jeg gjorde plass for midlertidig lagring av mine klukkende venners flyttelass, for borte var den. Tenkte jeg, i hvert fall. Ikke kunne jeg huske hvor jeg sist hadde brukt den heller; hjemme på hybelen, eller på skolen? Besynderlig...

Den kom riktignok til rette, på stedet jeg minst hadde forestilt meg; i fotenden av senga. Akkurat når jeg begynte å tro at noen måtte ha tatt den på skolen, dukket den opp. Takk og lov.

5. Juni tar jeg ferie, og jeg gleder meg - men må jobbe på spreng så jeg har prosjektet mitt unnagjort.
En videretest av fargeleggingen jeg lekte meg med for noen poster tilbake. Følte også det var på høy tid å
tegne noe ferdig. Riktignok er denne ganske enkel, men ferdig er den. Jeg må si, denne fargestilen fenger meg veldig!
Flate farger kan være herlig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar