mandag 2. juni 2014

Mobillader på avveie

Elisabeths karakter Alice - hun var på besøk hos meg
forrige uke, så jeg nyttet anledningen til å tegne en liten gave.
Forrige uke kom jeg omsider til det problem at jeg ikke kunne finne mobilladeren min. Det har gått knirkefritt helt siden skolestart, men i forrige uke ble den altså borte. Den må ha blitt sopet unna mens jeg gjorde plass for midlertidig lagring av mine klukkende venners flyttelass, for borte var den. Tenkte jeg, i hvert fall. Ikke kunne jeg huske hvor jeg sist hadde brukt den heller; hjemme på hybelen, eller på skolen? Besynderlig...

Den kom riktignok til rette, på stedet jeg minst hadde forestilt meg; i fotenden av senga. Akkurat når jeg begynte å tro at noen måtte ha tatt den på skolen, dukket den opp. Takk og lov.

5. Juni tar jeg ferie, og jeg gleder meg - men må jobbe på spreng så jeg har prosjektet mitt unnagjort.
En videretest av fargeleggingen jeg lekte meg med for noen poster tilbake. Følte også det var på høy tid å
tegne noe ferdig. Riktignok er denne ganske enkel, men ferdig er den. Jeg må si, denne fargestilen fenger meg veldig!
Flate farger kan være herlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar