tirsdag 18. august 2015

Plutselig borte

Heisann!

Jeg vet ikke om det lot seg merke til, men jeg kom aldri så langt som til å oppdatere de to siste mandagene som har vært. Problemene har ligget i at jeg har bodd i en koffert, og ikke eier brukbar teknologi til å gjøre oppdateringer på farten. Jeg har overtatt mutterns gamle bærbare datamaskin, som jeg strengt kun skal bruke til å skrive. Nå som jeg er tilbake i volda blir det spennende å se om jeg får syslet frem oppdateringer hver uke - her ligger det i hvert fall godt til rette for det, rent teknisk. Nå gjenstår det å se hvor travle ukene blir, siden dette blir mitt tredje og siste år for bachelorgrad i Animasjon. Jeg kommer trolig til å lage en kortfilm, og det er mye arbeid. Kanskje bruker jeg bloggen til å poste litt underveis-bilder og slikt etter hvert som jeg kommer i gang.

Uansett hva det blir til, håper jeg å få summet meg til et innlegg for neste uke, i det minste. Så ser vi det av, og krysser fingra videre!

Hei så lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar