mandag 12. oktober 2015

Inktober! - del 1

Okay, det var ikke planen, men jeg matchet 30-dagers-utfordringen min perfekt i tide til å også hive meg på Inktober! Så da vet dere hva som kommer de neste ukene...

Inktober er altså en årlig greie som hvem som helst kan hive seg på. Man trenger ikke publisere tegningene man lager, det viktigste er at man lager en tegning, og tusjer den. Gevinsten fra dette er at man får tegnet hver dag, som ofte åpner for utvikling og forbedring av egne ferdigheter.

Jeg skjønner ikke hvorfor oktober har blitt til den måneden der man skal tegne hver dag - det finnes flere påfunn som jeg har sett, til eksempel "OC october" og "Drawlloween" (Teit, jeg vet) - Jeg kombinerer min Inktober-utfordring med OC October, som går ut på å tegne sin egen originale karakter hver dag i oktober.  Jeg har valgt å følge ei liste jeg har, og tegner karakterene kronologisk etter når jeg fant på dem.

Lynnea (Tidligere kjent som Tatchu) er fra så langt tilbake som 2003! De neste stammer fra 2006-2007. Det var så syykt ikke starten av min ulveperiode i det hele tatt, neeheeeiiidaaaa....Om du er interessert i sniktitting, publiserer jeg disse daglig over på min div-tumblr: tatchudorf.tumblr.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar