mandag 20. mars 2017

Års-Challenge #10 Februar 2017Host!
Javel.

Så måtte det også skje, at jeg skulle bli i overkant sein med å laste opp disse - heldigvis var de ferdige til slutten av februar, det ble bare til at jeg ikke fikk lastet dem opp med det samme. I februar hadde jeg ikke noe tema å følge... eller, jeg tror jeg valgte å tegne litt omgivelser, men så sporet jeg av. Det er jo slikt som skjer.

Som en liten oppdatering på livet, er jeg egentlig tilbake på null fra der jeg startet i fjor høst. Jeg søker videre på jobb, så det blir spennende å se hvor jeg havner.2 kommentarer:

  1. Omgivelses tegningene dine ser flotte ut. Det er dritt gøyt å tegne omgivelser, spesielt når man først får tak på det.

    Lykke til med jobbsøkingen din!
    -Maggie

    SvarSlett
  2. Dette ser veldig fint ut. Lykke til med jobbsøkingen da

    SvarSlett