tirsdag 14. mai 2013

Tjenesten: CRACK

Sååå, jeg hadde egentlig lyst til å poste en "making of" av tisideren min, til å ha oppe her, men jeg sitter litt sånn i klemma med dataen min; laderen ligger nemlig igjen i delen av flyttelasset som sendes i posten, og jeg må levere opptaksprøva til volda innen 22.mai. Og fylkeskommunen kjører DELL og ikke HP, så å låne en lader er litt... komplisert. Verden er i mot meg.

MEN, for å ikke la stillhet og kjedsomhet ta overhånd (det har det vært nok av fra min side, beklager!), laster jeg opp noe jeg hadde tenkt skulle komme ETTER "making of". Nå er jeg egentlig usikker på om en sånn "making of" er nødvendig, for jeg har jo vist frem det meste... nuvel. Hvem er interessert i et innlegg med alt av tegninger fra prosessen? Opp med hånda! (Så jeg ser det, sniklesere!)


Vi vet jo hvor mye teksten betyr for en tegneserie. Ikke? Da lærer vi det fort... Jeg ba nemlig Embla om å tekste tisideren min med sitt... infiserte geniale sinn. Jeg var lettere følelsesmessig ødelagt etter å ha lest den, men læreren hadde glede av det - og skal visst bruke det som eksempel på hvor mye teksten har å si for en tegneserie. Jeg var riktig nok ikke ferdig med å fargelegge da jeg ba henne tekste, men handlingsforløpet er... nesten det samme.
Er dere klare? Vi setter i gang.... 

Ha en god dag.

3 kommentarer:

 1. Oh, Gaupulf.. You're so silly but that's why we love you.
  Jeg vil gjerne se bilder fra prosessen : )

  SvarSlett
 2. Embla her.
  Jeg er best! PEACE OUT! \m/

  SvarSlett
 3. Huffda... En tisider med Zofies Verden.

  SvarSlett