fredag 3. mai 2013

Ymse fra Påska '13 og før

Kludrer av Raymond, Crappy Ella, en fremmed kvinne og...
kusina mi sin karakter, som jeg plutselig ikke husker navnet på.
Det er på tide at jeg får lastet opp tegninger og skriblerier fra Påska; det er ikke før nå at jeg tenkte så langt som at jeg ikke trenger å skrive i detalj hva jeg gjorde hver dag - det jeg og kusina mi sysla med, var for det meste å tegne og se film. Det er skremmende hvordan f.eks. Prinsen av Egypt og 101 Dalmatinere sees i et totalt nytt lys...

Nuvel.

Et miserabelt forsøk på å tegne Cargovski et sted i
løpet av sine yngre dager... Huff.
Min kusines karakter igjen, dødsguden Carlos
- Johans nye hårsveis og en ublomstret gren av et banantre.
Satt i buss og drodlet Marlohov-folk. Resultatet er... ymse.
Oppdaget plutselig hvor sexy det er å tegne med blyant
- en oppdagelse jeg gjør omtrent en eller to ganger månedlig.
Hva kan jeg si? Mer marlohov-drodling, tegnet et lykketroll av en Keick,
og en ung Buster. (Det firbente dyret) Ser ut til at plinget fra flyets "fest setebeltet" ga meg hodevondt.
Raymond, som ser... eldre ut enn det jeg
har sett ham som i det siste.
Skissen til tegninga jeg ga til kusina mi - karakteren
hennes spiller fløyte for duene. Vakkert!
Jeg går egentlig bare og venter på at noen skal ta denne ille rasistisk opp.
Men newsflash: Ingen i verden er såpass fargeblinde. Selvironi er din beste venn.
Tegnet Shin... og en Raymond i bar overkropp?
Fytti, fyren er jo en  pinne...
Øh... Jeg vet ikke hvordan, men Drakir og transvestitten  Jan ble plutselig
ikledd gammel kvinnemote; Drakir i  Fransk mote fra 1886 og Jan i Engelsk mote fra 1869...
Hvem visste ikke at Drakir her vært i et kjæresteforhold tidligere? Alle, tipper jeg! Men nå skal dere få høre... 
 "Dina og Drakir var sammen i 9-10. klasse. Det var ett av de forholdene som bare ble til. Men Drakir er ikke av den mest spennende og omsorgsfulle typen, så Dina ga til slutt opp håpet på noe stort eventyr sammen med ham. De gjorde det slutt, og gikk ut av forholdet urørte og uskyldige som da de gikk inn."

Det er sjelden jeg finner på noe tegnelig som virker kunstnerisk og kreativt
- men her fant jeg visst noe som sikkert har vært påtenkt før; Calypso.
Jeg lekte med Ericas akvarellblyanter. Gøy, men vet ikke riktig...

Erica tegna denne til meg! Dvs, jeg spurte om hun kunne tegne Johan til meg
- og han ble bare så gudelig nydelig! Elsker den, den henger på veggen på rommet mitt. ♥
For ikke aaaaaalt for lenge siden fant jeg et litt avlangt ark som jeg ville
tegne en stående figur på; her er Lynnea, tidligere kjent som Tatchu.
Min roomie Embla tok navndelingen for å være et helt beinranglete forsøk
på elendig ordspill - noe jeg ikke tenkte på i det hele tatt.
 Lynne har nada med lyn å gjøre uansett...
Har jeg forresten fortalt hvor glad jeg og Embla er i det lille kristne innholdet vi mates med  av og til på folkehøyskolen? Hvor vi setter oss under seminarene forteller hvem som helst hvor interesserte vi er i innholdet - og denne gangen satt vi lengst bak, nærmest døra. Og ilte ut så snart møkka var ferdig. Fytti, den dagen var kjip... Dog, jeg misunner Emblas fantastiske visualisering- og fantaseringsevner.
 Og for litt mye lenger siden, kanskje før/etter vinterferien et sted, tegnet jeg denne lille tingen som bursdagsgave til en kompis. Hihihihi.Det ser ut som jeg er tom for ting fra før og under påska... men før jeg stikker...

Kan noen vennligst fortelle meg hva i svinestien dette insektet er for noe!?


5 kommentarer:

 1. Fine tegninger! Ser ut som du fant en bokskorpion: http://no.wikipedia.org/wiki/Bokskorpion : D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ahh, så det er det de heter! Fytti som de smådjevlene har undret meg. Det rare er at første dagen jeg kom til bjerkely fant jeg to sånne - og så dem ikke igjen før rett før marokkoturen.

   Slett
 2. nawwww kiddy keick! for søt >w<
  syns du kan tegne en tegning av keick som liten igjen :D
  og jeg vet ikke om du får sett det, men jeg la inn linken til istagram brukeren min som url :b
  har noen tegninger der (de jeg har postet ihvertfall, tror jeg.)
  ellers enn det er nok de med farger desverre på fjasboka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje jeg skal tegne ham som liten en gang >:D hauhauhau
   Og AWWW, så søt du eeeer! Det var koselig å se fjeset ditt igjen! ;U;

   Slett
 3. ahahaaww ble lykkelig av å lese dette innlegget, lika påska vår :'D
  masse fine tegninger! Flink kusine!
  (Carl foresten ;d)

  SvarSlett