Animatic-- nåneidu!

På semesterplanen vi fikk utdelt ved starten av semesteret, står det at vi de neste tre ukene skal drive med Animatic. Jeg hadde sett fram til det; avslappende og ikke alt for mye å gjøre, som ville gitt meg tid til å jobbe med et lite juleprosjekt jeg har startet med ei venninne fra Bjerkely. Ahh, bare å lene seg tilbake...

Åhnei, det er sant - vent et øyeblikk: Animaticene som ble laget i løpet av helvetesukene var SÅPASS FANTASTISKE, at vi DROPPER animatic for tre uker, og i stedet skal lage EN FIKS FERDIG REKLAMEFILM på 30 sekunder! Animert!

Dette småkolliderer med mine planer om å lage en 15-20 sekunders snutt innen 1. Desember. Baaahhhhh!!
For ikke å nevne seriene jeg jobber med på siden! Bare tulleserier, naturligvis, men også der ligger jeg etter.


I helga hadde jeg besøk av kusina mi. Det var vilt koselig, tross at jeg hadde skoleting å ta meg av. Det ble mindre tegning enn vanlig, for å si det sånn. men helt kurant - og riktig koselig! Og ordentlig middag hver dag.

Men denne uka begynner helvetet; det blir jobbing 24/7 med å få ferdig filmen. Vi skal kurses i lydopptak i AVID (grumle...) på tirsdag, og fredag blir det reising. Hipp hurra, snart er det jul! ...Og eksamen. Og pensumboka er ikke lenger i trykk...


Ved en hyggeligere notis; Kjøp rutetid #6 i desember i år! Hele sulamitten har latt seg forsinke, og jeg har ingenting serieaktig i dét bladet, men Norsk Tegneserieforums BOBLA skal være bilag til bladet, og der har jeg nok noe! Så løp og kjøp! (Eller ta og løp!)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar