mandag 11. november 2013

Avidkurs

Forrige uke ble vi introdusert til AVID - tydeligvis et av de proffere videoredigeringsprogrammene som er der ute.
Programmets nybegynnerbrukervennlighet? NULL. Jeg sier ikke mer enn det, i frykt for å uttrykke noe jeg senere angrer - men noe godt førsteinntrykk har det ikke gitt.

Oppgaven: Lag en 30-45 sekunder lang showreel med tidligere arbeid. Legg til bakgrunnsmusikk og lydeffekter.

Litt kjedelig å vise frem animasjoner jeg allerede har fremvist, menmen. Jeg er halvveis fornøyd med denne, med tanke på at jeg ikke kjenner programvaren.

Her om dagen tok jeg meg tiden til å leke litt i Photoshop, for å øve litegrann på "digital Painting". Et testportrett av min karakter Vladimir. Er ikke fornøyd, men det var gøy likevel. Jeg måtte teste fargene i ansiktet hans, til en bursdags-/forsinket halloweentegning. Det er også en ny versjon av en gammel tegning fra 2008.


Tegneseriemessig merker jeg at jeg har blitt usigelig treg, og det frustrerer meg! Ikke bare er jeg slapp på å få gjort ting, men i tillegg tar det så utrolig lang tid å tegne både striper og sider. Tror jeg gjør meg for mye flid med at linjene skal være fine og sånt...

1 kommentar: