mandag 21. april 2014

Flott påske

Da var ferien så godt som over... Jeg kunne godt ha tenkt meg ei uke til med ferie. Tegnemessig har jeg virkelig fått hvilt, i hvert fall med 100% personlige greier. Så her er forgremmelig lite materiale - men, men.

 Johan, Shin, Drakir, Kyrre Bä og en sammenlikning av den gamle og nye Carlos. Fikk litt rush på å tegne litt søte figurer! Så i et glimt av lengsel etter klassen min ble alle sammen gjort om til søte små.
 Jeg reiste allerede på lørdag med fly fra Bodø, og tok en overnatting i Ålesund, hvor jeg og min skjønne Elisabeth nyttet søndagens solskinn til å sitte ute og diskutere havfolk. Det slo meg etter noe tenking at noe som helst vertikalt under vann, så fremt det ikke er ei sjøpølse, er aldeles tåpelig. Jeg endte med å miste det lille jeg eier av respekt for tradisjonelle havfruer, og vurderer intenst (men sakte) hvordan et eventuelt havfolk skulle fungert.


 Over lang tid har mitt personlige hovedfokus ligget på Johan - men i løpet av fly og ventetid tok jeg et lite tak for å finne frem til noe slekt. Her sitter Johan sammen med sin yngre fetter Pål. Videre er bare noen prøveskisser av dem, pluss et utkast til Johans onkel. Jeg beklager at det lille glippet før påske kom uten forvarsel. Men jeg regner med jeg skal klare å komme med regelmessige oppdateringer fremover :) Håper alle har hatt en super påske!


1 kommentar: