mandag 7. april 2014

Kyrre Bä
Sniktitt på den første ensideren av Kyrre som aldri ble gjort ferdig.
Siden ligger fremdeles uferdig i en eller annen mappe.Lørdag tenkte jeg å kanskje tegne en veldig enkel tosider av en gammel idé, så jeg tegnet et kladdemanus og børstet støv av karakteren Kyrre Bä. Det gjenstår ennå å se om det blir noe til den tosideren, og om det i det hele tatt blir to sider. Kyrre har eksistert siden workshopen med Tore Strand Olsen på Høgtun i 2011. Til min store overraskelse (og undrende begeistring) var Kyrres første design ikke helt... der.Kyrre sammen med utvikling av Teodor og en redo av storyboardet til ei scene av cutoutprosjektet vårt.

Det irriterer meg litt at jeg i det ene øyeblikket styrer med én ting, og uka etter gjør jeg noe helt annet. Ikke blir noe som helst ferdig heller. MEN: På den lyse siden, har jeg funnet ut av problemet med at perfekt hvite bildefiler ble gjort grå og stygge når de ble opplastet på bloggen. Mørkesiden av dét var å måtte registrere en Google+konto. Skittent spill, google. Lite sporty. Kjenner jeg har et voksende raseri mot inndragende sosiale medier. Det er denne bloggen og et fåtall andre arenaer som skal være mitt vindu til resten av verden - her har jeg full kontroll. Medier som facebook og Google+ gir meg helt hetta av at du ikke ser ut til å ha kontroll på noen ting, omtrent. Tusener av individer som ser og kontakter deg. De kjører veldig på slik "hei, se på meg!"-innstilling - det gjør meg kvalm.

Jeg har ordnet ei facebookside for bloggen slik at flere kan finne den, uten at jeg trenger å trekkes inn i allverdens tull - å skulle luke ut det som er interessant blant den jungelen av oppdateringer som eventuelle "venner" leverer er en tidkrevende oppgave jeg ikke engang vil lukte på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar