mandag 22. september 2014

Ferdig med skissebok! Igjen! Wohoo!

Ahh, den tilfredsstillende følelsen når du klapper igjen skisseboka, aldri for å åpne den - for å tegne - igjen. Ikke at den boka har vært fylt med så mye vettugt at det gjør noe. Jeg starter alltid svært idealistisk på nye bøker, med så dabber det av. Må slutte å ha visjoner om skissebøkene, så kanskje det kommer noe kult inni dem litt oftere! (Merk at måten jeg omtaler mine egne tegninger ikke er for å rakke ned på meg selv - at jeg ikke er fornøyd betyr ikke at jeg synes ei tegning er direkte dårlig eller noe, altså)

Det var ikke mange tegningene som skulle til. Egentlig gikk jeg i gang med å drodle for å balansere blekkflyten i penseltusjen min. Jeg jobbet med noe større, men når penseltusjen i blant bestemmer seg for å spy, blir prosessen sinket veldig. Løsningen er altså å drodle løst til flyten balanserer seg.

Nå skal jeg fortsette på A4-blokka jeg kjøpte i sommer, tenker jeg.

Mens jeg holdt på med denne større greia, kjente jeg et lite hint av inspirasjon. Jeg bare elsket denne prosessen med å skisse og tusje! Dermed fikk jeg lyst til å tegne noe tegneserier, men vet ikke riktig hva. Har ikke egentlig tid akkurat nå, men det kan bli en fin ting å gjøre på siden for å få mer øvelse og drilling på hele prosessen. Ble nettopp ferdig med å fargelegge noe greier, og kjente på meg at fargelegging nok er mitt svakeste felt. Må derfor prøve å tegne opp litt greier og komme mer inn i det!

Det gikk opp for meg at brukerbildet jeg har hatt siden VGS ikke lenger
stemte med min nåværende frisyre. Problem løst!

Hele forrige uke gikk til et sideoppdrag. Lite tid ble det til å sy videre på godeste Astors frakkevest...
Denne uka skal vi egentlig være ferdig med dukkene og klare til å animere... gulp. Håper jeg kommer i mål!

Hvis ikke dette er fagert, så vet ikke jeg! 

På den annen side, fikk jeg en rekke flotte ting denne høsten! Jeg finner ikke ord for hvor hjertevarmende hvert av disse kunstverkene er for meg! 
Tusen millioner takk, dere vakre sjeler!
Noe Raptus ble det som nevnt ingenting av for meg. I helga inntok jeg tidenes sittesmak på "samfunnshuset", kinoen, og fikk med meg både kortfilmprogrammene, forelesninger og en førpremiere av filmen Boxtrolls. Lett  stresset som jeg er, var det ikke en tipptopp kombo med alt jeg må få gjort i tillegg til festival - men på den annen side; kanskje det var akkurat det jeg trengte for å ikke ende forkullet i mitt arbeids-indre...

I kafeen var det tegnebord, da. Maken til tull og tøys!

Mange var med på detteIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar