onsdag 20. november 2019

En Ganon-post

Tenkte at jeg måtte dele denne animasjonen som jeg ikke tror har vært delt på bloggen før.

Tidligere i fjor en gang fikk jeg det for meg at jeg ville animere til et stemmeklipp fra GameGrumps-karene på youtube. Med kanskje den minst animasjonsvennlige karakteren jeg vet om.

Nå, jeg jobbet med denna kanskje en uke i strekk - til jeg møtte veggen (og godtok at jeg burde gjøre noe som kanskje sanket penger) - men jeg publiserte likevel det uferdige klippet, etter å ha delt en del stillbilder og GIF-utdrag over på Ganondorked (du besøker siden på eget ansvar).Jeg ga opp animasjonen da den ikke funka som helhet, og jeg satte meg fast. 
Men utdragene fungerer fint for seg selv!
Spesielt synkingen av stemmeklippet slet jeg med.
Det er en ting jeg ikke har øvd nok på, og egentlig burde mestre.
En dag. En vakker dag, skal jeg forsøke igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar