mandag 14. september 2015

30-dagers utfordring - Uke 1

01 - Deg selv eller din persona

Bestemte meg for en ukes tid siden for å ta i på en 30-dagers skissebok-utfordring. Jeg har ikke gjort noen slike før, og tenkte det kunne passe seg å gi det et forsøk.

Med arbeidet med bachelorfilm på skoledagene, har jeg kjent et behov for avbrekk med andre ting ellers. Jeg skiller strengt mellom skole og fritid, for å kunne opprettholde en balanse i måten jeg disponerer energien min.Det skumle er naturligvis at man ofte begynner på ting som dette, og ikke fullfører. Jeg har mange slike bak meg, men driver for tiden med et annet periodeprosjekt som jeg også skal klare å kjøre helt ut. Det blir spennende! Jeg feiret bursdag en av dagene og ble kvalm og dårlig - så begge prosjektene fikk lide en dag. God start!

Forhåpentlig gir denne utfordringen meg materiale å vise frem noen uker framover - det er tross alt tegningene som er gøy!


Så her er ukas tegninger!

Det er sesong for at småkryp kravler innomhus. Mens jeg tegna det sjuende bildet, krøp en åttebeint kompis ut på stuegolvet. Jeg forsøkte å vennlig kaste ham ut døra, men da han insisterte på å bli inne kastet jeg skisseblokka på ham og trampet den bestemt ned.

Måtte tørke både bok og gulv grundig etterpå. Lekkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar