mandag 28. desember 2015

2015 - Recap

Og nyåret nærmer seg...
Tja, så hva har egentlig skjedd i år?
Første halvdel gikk for så vidt stille for seg, i hvert fall på denne bloggen - siden jeg var i Finland på utveksling, uten personlig datamaskin, var det nok best slik. Men noe skjedde jo i Finland! Jeg skaffet meg f.eks. de sagnomsuste rasterarkene som jeg var så gira på å prøve ut.


For å ikke kjede meg i helgene , skaffet jeg kartong og lim, og mekket kort og saker til de kjære hjemme...
Denne dukken er jeg fremdeles ganske stolt av. Hadde jeg hatt gidd, skulle jeg ha laget flere...


Etter hvert som jeg skjønte at jeg hadde tilgang på datamaskin og photoshop på skolen i helgene, tentes en liten gnist hos meg - inspirert av Stjepan Šejić og hans teknikker, fikk jeg eksperimentert litt før semesteret var omme.

Fjonge tider. Og vi må for all del ikke glemme Sonjas fagre Gloria!
Så ble det sommer... Jeg kjøpte meg en 3DS og jobbet noen uker hjemme i Honningsvåg, før jeg fikk venninnebesøk. Det ble en super uke, hvor vi holdt vår egen lille workshop! Men jeg følte også på meg at jeg nok ikke ville tilbake til Honningsvåg med det første. Med venner ble det rett og slett alt for bra.Sommeren trakk sørover, og jeg fikk så vidt lekt litt mer i Photoshop mens min kusine var bortreist, og jeg tilbragte en liten uke alene sammen med min tante og onkel i Kristiansand.


Og så var skoleåret i gang... I begynnelsen hadde jeg ennå litt tid til å eksperimentere og tegne på "fritiden". Og jeg hev meg på den første tegneutfordringen jeg noen sinne har fullført! Litt stolt. Men like etter var Inktober, og videre Huevember... Så i grunn ble det til sammen en hel 3 måneders tegneutfordring!

Åh
Stemmer
Jau
Så var det den Ganondorf-besettelsen jeg viklet meg inn i. *kremt*

Nok om den.

Og først nå mot juletider fikk jeg somlet meg til å vise frem mine shenanigans fra Finland.


Som en recap føler jeg ikke at det har skjedd så mye i løpet av året... Det ligger naturligvis mer arbeid bak mye av det jeg viser frem, og jeg har kun plukket ut favorittene mine fra dette året. Jeg prøver stadig å holde meg produktiv, både med tegneserier og andre sysler - men tiden er knapp; i hvert fall frem til slutten av Mai. Jeg er så spent på hvor jeg skal gjøre av meg etter Volda!
Videre går livet, til 2016 og forbi!
Godt nyttår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar