mandag 28. mars 2016

Påskeferie, hva er det?

I påsken reiser man gjerne på ferie for å treffe familien, eller for å søke fart og frihet i skibakkene. I år har jeg en film å lage, så jeg droppet planlegging av den ferien. Til bachelorprosjektet var det aldri noen som kurset oss i å lage en produksjonsplan, og heller ingen som påpekte at jeg ikke hadde medregnet ferie og helligdager i den plaenen.

Så her har jeg vært.
Nå, som sjefstorturist i en animatørgruppe på fire, ble jeg værende alene i "ferieuka" for å jobbe. Men hvor rettferdig er det å jobbe hardt, mens de andre er bortreist?

Så uka ble slappere enn planlagt, men vi ligger fremdeles pent etter planen. Det ordner seg til slutt, for den som gjør litt.

På Langfredag kræsjet motivasjonen, og jeg brukte dagen til å hilse på min gamle venn Photoshop, som jeg ikke har hatt tid til å bruke til egne greier på en lang stund. Dessuten sliter jeg med å ferdigstille egne greier digitalt, da det digitale mediet drar med seg en mystisk giddalaushet.

Jeg tok inspirasjon fra noen illustrasjoner som tyske Celia Kaspar jobber med til filmen vår, og gjorde et slags selvportrett. Det endte med å heller bli en utfordring i å tegne rutemønster.Det er foreløpig dårlig tid til tegning for egen del - kanskje blir det mer nå som vi er ferdige med å tusje animasjonsfilmen, men jeg tør ikke hvile før vi er såpass nærme mållinja at jeg trygt kan sette meg ned og ta kvelden fri.


Jeg er stadig fan av Edward Rubikon, skulle gjerne fått tegnet flere historier. Fremtiden får vise, om det lar seg gjøre. Det er så mye å tenke på nå, jeg må mekke på bachelorfilm samtidig som jeg prøver å sikre fremtiden min for dette året. I slutten av Juni blir det tider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar