mandag 18. april 2016

Touch brush marker sett: Wood


Forrige uke skaffet jeg meg nye fargetusjer! Jeg har pent over 100 tusjer fra før, og majoriteten av disse er promarkers. De fleste av dem er fungerende, men jeg har sluttet å kjøpe dem fordi de ikke tilfredsstiller behovet mitt for å komme til i små kriker og kroker. (Også har jeg ganske mange farger) Med bachelorfilm i full produksjon har jeg hatt behov for noe annet å tenke på. Så en aften, i et svakt øyeblikk, tok jeg en "treat yourself" og lette frem nye *leketøy* på Tegne.no

Jeg er ei jente med svakhet for lyse og sterke farger - likevel falt jeg på dette:

Dette lar meg utfordre meg selv med å "kun" bruke disse fargene. Og det har vært så gøy!

Tidligere har Promarkers og Copic markers vært de eneste jeg har visst om på markedet. Begge kjører et twin tip-konsept med vanlig tupp i en ende, og meiselformet tupp i den andre. Copics er refillbare og ganske dyre, og jeg tror du også finner dem som brush tip-varianter. Promarkers er billigere, men de kan ikke fylles på igjen, og jeg har hatt en del uheldige episoder hvor tusjene har tørket mistenkelig fort, og fargene virker unøyaktige. Kusina mi skulle kjøpe en tusj lik min, og fargen på den matchet ikke min gamle. Jeg har ikke testet hvor lysfaste andre tusjer er, men hos promarkers en noen farger mindre lysfaste enn andre.

Touch-tusjer kommer i to twin-tip varianter; en med meisel- og ordinær tupp, og en med meisel- og penseltupp. Disse er ikke refillbare så vidt jeg vet, men ellers virker de til å være et billigere alternativ til Copic-tusjer.

Denne uka har jeg egentlig bare lekt meg med disse tusjene (og et par nye fargeblyanter jeg fikk i posten), og det håper jeg å fortsette med litt til.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar