mandag 6. juni 2016

Sommer!

I dag er dagen! Jeg er fri! Teamet vårt var nettopp inne til eksamen, og vi stod så det sang. Den siste perioden har vært trang om tiden til annet enn bachelorarbeid, men nå kan jeg endelig puste lettet ut! Dette må feires med en oppdatert animasdjonsreel:Som skrevet av min gode teamkamerat Stian;
"Etter tre år i Volda og ett år med produksjon av kortfilm, har vi nå fått bachelorfilmen vår "Knight & Wizard" vurdert. Veldig fornøyd med en A, men enda mer fornøyd med innsatsen som har blitt gjort av det fantastiske teamet mitt dette siste året. Så takk til alle som har hjulpet oss, og så skal vi nok få filmen online iløpet av kort tid."


 Dette året har vært en reise gjennom animasjonsproduksjon, full av nye erfaringer, utfordringer og opplevelser. Sluttproduktet vårt, kortfilmen "Knight & Wizard" er noe teamet uten problem kan si seg fornøyd med. Fortellingen går ut på følgende: Når en kidnapping tar en uventet vending, må en helt og en skurk slå seg sammen for å unngå den sikre straffen som følger.


2 kommentarer:

 1. Oi! Gratulerer! Håper å kunne see filmen når den er tilgjengelig på nettet.
  Jeg er kjempe glad for dine vegner. Og concept tegningen ser nydelige ut.
  Jeg så i hvertfall en kort liten animasjon som ser ut til å tilhører Knight and Wizard.
  Du tegner og animerer på prof nivå! Fargene ser veldig friske ut, og behagelig å se på.

  mvh
  Margrethe (Soar to the Sky)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg er spent på å se om noen av gutta fra gruppa mi sender den til festivaler fremover, så det kan ta litt tid før filmen faktisk kommer seg på nett. Men en vakker dag.. :)

   Nå gjelder det for meg å finne noe å gjøre. Jeg har allerede flytta sørover, og prøver å finne meg noe trivielt arbeid i løpet av ferien. Det blir spennende å se hva livet bringer nå.

   Reg

   Slett