Hva er klesdesign
Okay, så jeg har aldri hatt noe interesse for mote og denslags. Klær er ikke noe som bredt har interessert meg, og det reflekteres lett i karakterene jeg tegner. Repertoaret mitt går i klær jeg selv ville gått i, som er et snevert utvalg - og det blir jo kjedelig.

Embla og jeg har snakket lenge om at hun burde tegne klær til mine karakterer, for det er noe hun liker å tegne. Derimot er ikke hun like stødig på mannsanatomi eller fjes med utpreget hake - så vi tok en rask samarbeidsrunde med karakterene Johan og Drakir under. Bekledningen ble i denne støyten tilfeldig, men hvis vi faktisk går inn for å bruke denne fremgangsmåten, har det masser av kreativt potensiale.

Bare for skøy tegnet jeg en liten illustrasjon av gutta mine i de rare klærne. Uheldigvis for meg, er noen av tusjene mine så gamle at da jeg farget inn sirkelen i bakgrunnen, fant tusjen ut at nå var et godt tidspunkt å ta kveld. Fillern! Sånt ødelegger. Aldri mer skal jeg kjøpe Promarkers.

Johan og Drakir fant også veien til en dagens ink, med fargene begrenset til Wood Color-settet jeg har med Touch-markers.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar