mandag 19. desember 2016

Litt drodling på kok

Jeg er ikke den man kan kalle en "Anime-fan". Jeg er generelt skeptisk til japanske tegneserier (både papirtegneserier og animerte serier), og fordrar ikke deler av fankulturen som svermer rundt disse. Men jeg følger med på Jojo's Bizarre adventure, og for de som ikke har hørt om serien er det ikke så viktig; alt dere trenger å vite, ligger i dette bildet:Såeh, jeg har dratt mye inspirasjon fra denne serien i det siste. Jeg prøver å utfordre meg selv til å tegne spenstigere positurer, samtidig som jeg sakte prøver å koke opp noe som kanskje en dag kan bli en tegneserie. Jeg kan også melde at det går mye bedre med daglige "inks" nå i desember. Og når året er omme, er det bare fire måneder igjen av prosjektet.For første gang på lenge har det dukket opp et par nye karakterer også. Hurra! Så var det hva de skal hete, da.
Ellers går det mot juletider her, med alt som hører med. Snart er det 2017, folkens!

Selvfølgelig tok jeg meg også friheten til å tøye litt på gode gamle Ganondorf, i JoJos ånd. Hehe.Jeg har også begynt å prøve meg litt på nålefilting. Det er jammen en farlig sport.

Rakettfjert?
Au :'(

OwO What's this?

God jul!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar