mandag 16. januar 2017

Illustrasjon WIP - Falx

Denne uka gikk til mye rart, og det er ikke så mye av det som går an å vise...

For en stund siden posta jeg denne skissen av min nye karakter, Falx:

Omsider har jeg tatt meg tid til å tusje tegningen, og så tenkte jeg at jeg kunne teste ut fargeblekket mitt på denne typen papir.


Jeg trodde fargepigmentet var helt vannbasert, men det virket nesten som at blekket oppførte seg som en slags olje. De flekkene som kun var pigment ublandet med vann, tørket ikke heller. Til dels fordi papiret ikke sugde så mye til seg, men også til dels fordi..?? Jeg undrer.


Selvfølgelig, før jeg begynte fargeleggingen, skannet jeg inn tusjtegningen. Så jeg eksperimenterte litt med rastereffektene som finnes i MediBang Paint Pro, et gratis tegneprogram som er passe likt Photoshop, men som er laget for tegneserier.


Ikke helt fornøyd, men siden det er digitalt, kan jeg eksperimentere så mye jeg vil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar