mandag 22. mai 2017

Alento forsideillustrasjon redo

I disse dager er jeg en travel pike og jobber for fullt med tegneserieprosjektet "7" skrevet av Kristian Landmark og Ole Tellefsen. Med solid deadline og flerfoldige sider å få tegnet, skulle en ikke trodd at jeg har tid til noe annet.

Men jeg skal si det fyrer opp lysten til å lage mer! Ikke at det er plass til noe storprosjekt med min timeplan... Likevel prøver jeg å presse inn litt tid hver dag til å jobbe med andre småsaker. Og til å begynne, fant jeg fram en gammel forsidetegning til å tegne på nytt, bare for skøy:

Den gamle forsideillustrasjonen.
Klikk her for å sjekke ut originalinnlegget fra bloggen!
Denne forsiden er fra et innlegg fra 2010. Siden den gang har det kommet noen nye fjes på plakaten! To splitter nye, og et par andre som tilhører fortellingen. Her er den nye versjonen:


Baktanken med dette var at jeg lenge har hatt lyst til å teste ut en annen fargeleggingsstil.  
Uansett, i samenheng med tusjeprosessen tok jeg opp en video. 

En ettminutts-video har alt blitt delt på både facebook og instagram:

Langversjonen varer i 9 minutter, men jeg fant ut at jeg ville dele den i tilfelle noen var interessert i å få med seg alle strøkene. God fornøyelse!


Det må vel sies at det neppe blir noen tegneserie ut av dette. Men som en test var det i hvert fall gøy! Ha en knall uke da, folkens!

1 kommentar: