lørdag 4. februar 2012

Jippi!

Onsdag, 1.Februar fikk jeg brev i posten, fra Bjerkely Folkehøyskole! Jeg har kommet inn på tegneserielinja der! Jeg er så glad! Men ikke bare det, enda en gladnyhet/hendelse dukket frem. Siden tidlig på sommeren 2011, på UKM i Trondheim - har jeg ventet lenge på å få tilbake bildet jeg malte på workshopen der. Jeg har måttet ringe han som er ansvarlig for å levere tilbake bildene, og på onsdag sto lykken meg bi. Jeg ringte, og TILFELDIGVIS skulle fyren innom Buktamo, ikke så langt unna der jeg bor nå. Jeg hadde korøvelse da, men typen min var snill nok til å ta i mot bildene hjemme hos meg. Som jeg har savnet de bildene! Spesielt bildet jeg malte på lerret. En sint vofse malte jeg  - oppgaven var å ta i bruk komplimentærfarger.
Fotoet er ikke av så bra kvalitet. Men endelig har jeg fått tilbake det fordømte bildet! Alt i alt er hunden ganske skjev av utseende, men til å være fra i fjor - på en workshop der vi ikke hadde hele dagen på oss - liker jeg den litt. Hurra!

2 kommentarer:

 1. stilig bilde! :D Godt det kom tilbake :)

  Gratulerer med skole plass. Bjerkely virker som en kjempe koselig skole :D

  SvarSlett
 2. Lenge siden, tatchu.
  Savner å snakke med deg.
  Hilsen pikalisa.

  SvarSlett