søndag 26. februar 2012

Gammelt og nytt, komplett og uferdig

For ikke så lenge siden fikk jeg PCn min formatert. Og med backuptagningen medfølger selvfølgelig roting og gjensyn med mapper og filer. Jeg har et par småting som jeg har syslet med her og der, i fjor og litt i år. Tenkte jeg kunne vise frem litt av det jeg har.


Giraff
I novembertider har en venninne av meg bursdag. Jeg tenkte jeg skulle male, og spurte derfor hva slags ting hun liker. En fascinasjon for "skalledyr" (skull animals) og lange halser dukket frem. Nå, personlig liker jeg dem ikke for mye, på grunn av alt det ulogiske ved det, på den annen side ser de jo litt artige ut. Så jeg googlet giraffskaller for å se på det - jeg må si, giraffskaller er rare. Men i det minste fikk jeg komme i gang. Jeg vet ikke hvor stor interressen er for prosessbilder, men jeg kan vel inkludere noen for de som eventuelt skulle ønske det.


Julegaver
Til jul lagde jeg også litt småting. 
Denne lille pusekatten malte jeg til en på skolen.

Også malte jeg små esker til typen min, med to dyrefigurer oppi.

Nå har han dem på hylla på rommet sitt, til pynt. Han ble glad for dem.
Ellers hadde jeg, nå husker ikke jeg når, men min tante fylte femti år i fjor. Da reiste mamma og vi alle på besøk, og jeg satt ved stuebordet og tegnet. Tante var aldri nysgjerrig på hva vi tegnet. Men skal si hun ble glad for tegningen! Dessverre er jeg tryggest på å tegne meg selv, så gratulasjonskortet gratulerer og viser hvem det er fra, i stedet for å "ære" bursdagsbarnet og tegne dem. No sir, denslags er ikke jeg det minste trygg på! Men hei, det er alltid gøy å lage spiffe skrifttyper med knalle farger.


Også har vi jo bursdagstegningen til pappa, da. (fotoet er ikke av knall kvalitet, så jeg har derfor skrevet inn teksten på nytt i photoshop) Tusj er virkelig artig å tegne med. Men jeg har leie tendenser til å ikke bli ferdig med tingene jeg begynner på....


For eksempel, som den profesjonelle prioritør jeg er, vet jeg ikke om jeg skal skrive naturfagrapporter eller tegne ferdig disse ufullførte bildene.... Disse tegningene er nye, og er av den grunn ikke ferdige... samtidig som at jeg så vidt har begynt å plukke opp tegnebrettet mitt igjen. Veldig så vidt, i går tegnet jeg denne lille saken... Bare som en øvelse. (Han heter Drakir)En av mine favorittkarakterer, Raymond,
foran en tilfeldig bakgrunn.
Raymond igjen, våt i håret og i vannet. Lenger
har jeg ikke kommet, for jeg ble spontandistrahert
til å tegne Drakir i photoshop.


Johan Alento.... Jeg vet ikke hva som er feil med
ham her, men jeg håper jeg får ordnet det når jeg
kommer i gang med fargeleggingen.

Disse er de nyeste uferdige tegningene. Jeg burde kanskje skamme meg... men hei, jeg har også... relativt gode nyheter. På skolen arbeider jeg med å skrive en novelle eller et manus til en (forhåpentligvis) kort historie med Johan, Drakir og Shin. Jeg håper den blir bra.... Selv om jeg vil ikke holde mine forhåpninger for høyt oppe i skyene.

Fra venstre: Drakir Marlohov, Johan Alento og Shin... ettellerannet.

2 kommentarer:

 1. Regine!! (Vet ikke helt om du husker meg, men det er Kari fra UKM :D ..du vet, sleepy-hair..;; ) Hadde egentlig tenkt å sende melding i sommer å spørre hvordan det går med deg, men har klart å miste telefonnummeret ditt ( </3 )

  Så hvordan går det med deg? :D Hva har du gjort på siden våre veier skiltes sist? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. :D Hei! Med meg går det bare bra - du ser nå hva jeg driver med om dagene. Selv om det går mye i skole. Enn med deg daaa?

   Slett