tirsdag 6. mars 2012

Å tegne med kulepenn


Da jeg gikk på ungdomstrinnet på grunnskolen, elsket jeg å tegne med kulepenn. Det var for det meste en veldig krotete affære, men det førte med seg mye bra. Ikke så alt for lenge siden kjøpte jeg meg en god kulepenn. I dag tok jeg den i bruk, og det var bare herlig å la de spontane strekene legge seg utpå.

Jeg begynner med de gamle skissene og tegningene, som jeg har tegnet litt her og der. Nå har jeg også eksperimentert med photoshop for å se om jeg fikk til å fikse litt på bildene... (jeg mangler scanner)

Grexin von Hinkelberg

"Hansu Fureduriku" sier teksten. Dette er Hanz Friedrich Hinkelberg.
Og ja, han er i slekt med Grexin... på et vis.

Det var de gamle. Og så det jeg tegnet i dag! 
En spontan tegning av ei bikkje, som til sist
ikke er så ulik vår hund Lucy. Kanskje den er til minne om henne...
Raymond Geeve - jeg bestemmer meg aldri
for hvordan jeg vil han skal se ut....
Raymond og Keick. Tegningen er kanskje
ubalansert, men som penneskisse uttrykker
den en mulig idé til en tegning.

Og da jeg hadde tegnet ut den skisseboka mi, hev jeg meg over på en annen.

Jeg må si jeg virkelig likte bikkja her.. hirr hirr, Loch Ness-monsteret, du...

Noen ganger tenkt på uttrykket "å bli lappet til"? Det tenkte jeg på i dag.

Ella (Lucy Lucia, den store bikkja), Kamakhir (hvit og sort) og Courtes.(mohawk)
Tegna dette på bussturen fra Tromsø til Høgtun. Det er lenge siden jeg sist tegnet
mine firbente karakterer, merket jeg. :)
Og det var en liten oppdatering fra i dag. Hoho!

EDIT: Inspirert av dette gamle bildet jeg tegnet i jegvetikkenår, hev jeg meg rundt til å leke med vektorer i Photoshop. Bare som en øvelse. Og nå ble jeg kjempeinspirert til å prøve meg på illustrator! (O grusomme skjebne!)


1 kommentar:

  1. Jeg tror dette er en veldig slitsom måte å konversere på...
    Anyway, tror ikke blogg har noen følge knapp, men jeg holder på å flytte over til blogspot siden den ser ut til å virke bedre :/

    SvarSlett