fredag 27. april 2012

Arbeidshest

Denne mandagen var jeg så smart å lage meg en ukeplan! Jeg kødder ikke! Der skrev jeg opp alt som skulle gjøres, og det meste ble gjort. I dag, dog, etter en hard uke med mye arbeid og farting i huset - helt alene, fordi pappa er i Tromsø - dabbet det av. Til mandag har jeg en eksamensimulering av en presentasjon i HISTORIE. Fredager får vi tidlig fri (halv dag), så jeg ruslet hjem, som vanlig. Jeg satte meg til å jobbe. Jeg ble sulten, senere distrahert, lagde en ukeplan-mal i excel... alarmen min for siste friminutt gikk av, og jeg jobbet... men så måtte jeg legge meg nedpå og hvile. Da jeg kom meg opp igjen var klokka passert tre.

Naturlig nok - jeg hadde sovnet.

Så, jeg tenkte jeg skulle arbeide litt. I farta så husker jeg ikke om jeg gjorde det - nei; jeg spiste. så jobbet jeg kanskje litt... men så ble det stopp. Jeg surfet litt rundt på nettserier og kikket på hva som er nytt der. Det er lenge siden sist jeg tegnet en tegneserie, føler jeg... Spesielt digitalt. Så wop-de-dop, yippeekayey- her er resultatet.

Denne kommer ut på nettserier i morra. Jeg har ikke lagt ut noe der på evigheter. De har sikkert glemt meg *snufs*. Ikke for det, jeg er ikke noen aktiv bruker av sosiale communities lenger... jeg feiler på det hver gang. Jaja, hvem vet - kanskje jeg finner det for aktuelt å fortsette med å lage ting.... uff, nei - slikt må jeg ikke si, da skjer det i hvert fall ikke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar