fredag 13. april 2012

UKM Fylkesmønstring Troms

Da er det helg, og etter en evig-kjør-skoleuke er det på tide med en evig-kulturelt-mas-og-obligatorisk-oppmøte-eventuelt-også-litt-sosiale-aktiviteter-helg. Det er på tide med fylkesmønstring i Troms! For de som har sett tidligere blogginnlegg, er det ingen hemmelighet hva jeg deltar med.
Jeg er skikkelig spent på hvordan det kommer til å gå! Jeg var sikker på å komme videre til fylkesmønstringen, men om jeg kvalifiserer til landsmønstringen, må jeg vente til søndag for å vite! SPENT!
Men selv om jeg er fornøyd med dette bildet, har jeg lyst til å prøve å lage et nytt selvportrett. Så egosentrisk jeg er!

Jeg drar om ikke så lenge... det har vært påske, og jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha postet noe nytt... men jeg kan vise et par itte bitte småting jeg har soset med:

 Jeg fikk stumpen min i gang til å få sendt en julegave til min kusine i kristiansand! 

Og jeg fikk anledningen til å tegne med selv i tøysete PPG-stil....
Tro meg, jeg var blodig fan av dette da jeg var mindre!

Jeg har et prosjekt pågående også, men vil ikke vise alt av det før det er ferdig. Men en liten sniktitt kan da ikke skade...

Baha, voilà! Jepp, får ikke se noe mer enn det. Men så langt er jeg veldig fornøyd. :) Husker jeg riktig inneholder tegningen rundt 20 karakterer... De fleste er mine, noen er mer ikke mine. Alt ettersom!

Annet enn det, har jeg vært både på hytte og hjemme. Tiden har jeg brukt til å tegne og drikke Amarula.
Og litt Asterix-lesing. Hjemturen bestod i å stå opp kl. 5 på morran, kaste seg på hurtigruta klokka 6, ikke få betale før 7, deretter sitte og vente. I endeløse timer... Med utallige bråkete småtroll om bord.... og så la vi til kai i Tromsø rundt midnatt! The End.

MEN - i løpet av den tiden fikk jeg i det minste litt fred til å tegne. Og jeg gikk amok på stilen (etter min egen mening, jeg er i sannhet klar til å skytes ved mine løgnaktige beskrivelser).
Her, dette bildet har vi sett før, med Drakir, Johan og Shin.
Men så fikk jeg det gøy!
Bildet er kanskje ikke helmaks, men stilen er klar! Og tydelig forskjellig fra bildet oppe.
Se hvor mye mer gretten Drakir ser ut! Og hvor mye bøffere Johan er,
og hvor feig og pinglete Shin virker! Success!
Yessda. Så det får være det frem til neste gang. Jeg blir glad for å høre kommentarer på hva andre synes.
God helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Må si jeg virkelig elsker Drakir i det siste bildet, hu hu >D

    SvarSlett