Fantasier

Har tegnet litt her og der i løpet av ferien, men på hytta klarte jeg altså å glemme kameraet mitt. Det må jeg få hentet før jeg reiser sørover. Men så i dag kom jeg borti et photoshop-triks for å få snakkebobler til å se litt mindre ensformige ut. Det er sikkert et kjent triks blant erfarne photoshop-tegnere, men for meg er dette nytt - og forklarende for snakkeboblene i webtegneserien boxerhockey. Trikset er som følger:
1 - Bruk ellipseverktøyet og lag en raus ellipse rundt den aktuelle teksten.
2 - Edit > Transform > Warp
3 - Bruk lasso/polykonal lasso tool til å lage halen på bobla. 
4 - Layer > Layer style > Stroke...Til å være en Crappies-stripe ("The Crappies v2") tok jeg meg god tid til denne. OG jeg tegnet den i større format! Woh! Vet ikke helt om jeg likte det, siden Crappies bare er ment til å være en lusen random-nettegneserie. Oh well...

Om andre ting... Skal si jeg gleder meg til september. Ikke bare ser jeg frem til å begynne på tegneserielinja på bjerkely i neste uke, men i september skal jeg endelig få kommet meg til raptusfestivalen! En herlig bursdagsgave for meg! Jeg har forferdelig lyst til å delta på serieskaperseminaret som skal holdes, men siden man trenger å ha en egen serie sitter jeg med problemer...

Det jeg i hovedsak sliter med er manusskriving - selv om jeg tror kanskje at jeg ser litt for teknisk på det. Jeg HAR en historie som jeg halvveis jobber med, og som jeg ønsker å lage noe av, men jeg vet ikke hvordan alt i historien skal gå for seg og helt hva som skal skje.. Og med det mangler jeg forøvrig også en synopsis. 

Har noen tips?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar