onsdag 22. august 2012

Fantasier

Har tegnet litt her og der i løpet av ferien, men på hytta klarte jeg altså å glemme kameraet mitt. Det må jeg få hentet før jeg reiser sørover. Men så i dag kom jeg borti et photoshop-triks for å få snakkebobler til å se litt mindre ensformige ut. Det er sikkert et kjent triks blant erfarne photoshop-tegnere, men for meg er dette nytt - og forklarende for snakkeboblene i webtegneserien boxerhockey. Trikset er som følger:
1 - Bruk ellipseverktøyet og lag en raus ellipse rundt den aktuelle teksten.
2 - Edit > Transform > Warp
3 - Bruk lasso/polykonal lasso tool til å lage halen på bobla. 
4 - Layer > Layer style > Stroke...Til å være en Crappies-stripe ("The Crappies v2") tok jeg meg god tid til denne. OG jeg tegnet den i større format! Woh! Vet ikke helt om jeg likte det, siden Crappies bare er ment til å være en lusen random-nettegneserie. Oh well...

Om andre ting... Skal si jeg gleder meg til september. Ikke bare ser jeg frem til å begynne på tegneserielinja på bjerkely i neste uke, men i september skal jeg endelig få kommet meg til raptusfestivalen! En herlig bursdagsgave for meg! Jeg har forferdelig lyst til å delta på serieskaperseminaret som skal holdes, men siden man trenger å ha en egen serie sitter jeg med problemer...

Det jeg i hovedsak sliter med er manusskriving - selv om jeg tror kanskje at jeg ser litt for teknisk på det. Jeg HAR en historie som jeg halvveis jobber med, og som jeg ønsker å lage noe av, men jeg vet ikke hvordan alt i historien skal gå for seg og helt hva som skal skje.. Og med det mangler jeg forøvrig også en synopsis. 

Har noen tips?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar