onsdag 31. oktober 2012

Tilbake fra London!


Hei alle sammen! Da var jeg tilbake fra Londonturen. Her ble ikke mye tegning, men heller litt, bare BITTE LITTegranne shopping. Men det var ikke mye. Jeg har litt blandede følelser om selve turen, og vet ikke hvor fornøyd jeg er. Det var en av dagene som ikke gikk helt etter planen og en annen som gikk bort på grunn av at vi ikke fant det vi lette etter i store London. Fytti, hvor vanskelig det skulle være å finne et par gule converse!

Jeg har lyst til å legge til litt flere bilder senere, men for nå får dette holde. :) Scadoosh!

Tenkte å skrive et "lite" referat (sjokk!) av turen!


I tillegg til å søle blekk, ble boka senere
rammet av jorbærmelkmassaker også!
Vi kan begynne med tirsdag den 23. Oktober, dagen før vi reiste.. Jeg ventet en levering fra DHL som skulle ha kommet den mandagen, men uten noe varsel fikk jeg melding om "mislykket levering". Den pakken fikk jeg heldigvis i tide, jeg ringte DHL og ba dem ringe meg, men torde ikke å ta øynene av veien - så jeg løp heller ut og møtte budet da han dukket opp.

Med det av veien gikk dagen mest til å pakke og styre, jeg om min roomie Embla la oss i 7-tiden på kvelden slik at vi skulle være uthvilt til halv tre. I titiden sto hun opp litt og subbet rundt i slippersene sine,  nok til at lyden av slippers x gulv vekket meg. Hun la seg igjen, og i sov videre til vi skulle opp.

Onsdag 24. Okt

Det var deilig å være uthvilt! Vi hentet klær fra vaskekjelleren og pakket det siste vi trengte. Jeg er glad jeg pakket den lille sekken min - den fikk jeg virkelig bruk for i London. 03.30 var vi på veien, jeg sov hverken i buss, på flyplassen eller i flyet. I motsetning til stort sett alle andre, som var både trøtte, slitne, og noen var ganske gretne. Synd for dem...


Det var nemlig sykt herlig å være uthvilt! Til og med lærerne hadde fått for lite blund på øya.

Cathrine kjøpte seg en trepakning med moleskine-bøker til å tegne. Jeg fikk en av henne for 50 kr (dyre bokjævler). Benyttet tiden på flyplassen til å tegne litt.

Cathrine, tegneserielæreren la seg ned til å sove. Jeg benyttet sjansen til å tegne det ene stilleliggende organiske motivet jeg kunne finne. Det var gøy!

Her ser dere Cathrine som sover!
Inne på Taxfree-en var det mye rart. Jeg er ikke lite bereist med fly, men det er bare en gang eller noe at jeg har reist utenlands luftveien. Syntes det var synd at vi på skolen ikke har lov til å kjøpe, oppbevare eller konsumere alkohol - da blir det lite slike julegaver i år...

I køen til sikkerhetskontrollen stod jeg og spiste tikka masala-kulling (middagsrester fra dagen før) - det var moro. Rare blikk og klassekamerater over alt i køen. Også ble jeg kroppsvisitert av ei dame. Det var også gøy.Jeg kan skjønne at jeg kan se mistenkelig ut med den unormale bekledningen, men det faktumet at jeg ikke har stort hverken foran eller bak å skjule noe i er så vittig. Det jeg ikke har opplevd før, er at hu sjekket håret mitt også. Det var herlig, jeg trengte det lille luftpustet i nakken. Jeg tror fraktisk ikke at jeg kjøpte noe som helst på taxfree-en på Gardermoen. Jeg kjøpte riktignok en Brämhults smoothie på upper crust, men ikke mer.

Flyturen gikk knirkefritt, men jeg følte at turen var forbløffende kort. Jeg hadde liksom ventet at det skulle vare mye lenger, tre-fire timer kanskje. Det var nemlig ikke det jeg husket fra tiendeklasseturen til London i 2009. DEN flyturen varte jo EVIG. Jeg stusset lenge. Til jeg kom på; klasseturen var en direkteflight fra Tromsø. DUH. Gatwick (flyplassen) kjente jeg igjen - det var et kjekt gjensyn. Dog, veien til toalettene var litt i lengste laget. Merkelig nok var jeg like sjokkert som sist over at alle kjører på feil side av veien. Det var wow. Noe som var mer bedrøvelig "wow" var utsikten mens vi kjørte på motorveien. Det var ikke ordinær tåke som forsøplet utsikten, men forurensing. Akk.

Hotellet vårt var så som så - men mye bedre enn det vi hadde i tiendeklasse. Jeg hadde tenkt å vise en sammenlikning av hotellrommene fra 2009 og i år, men jeg klarte å glemme å ta bilde av rommet. Det ville sannsynligvis ikke gitt så mye uansett, for problemet med bildene fra 2009 er at selv om rommet var skittent og ekkelt, så det helt greit ut på bildene vi tok. Skitne hotelltriks (og rom) ass! I 2009 var jeg på et 6- eller 8-mannsrom med jenter. I år ble det tomannsrom med ei på samme internat som meg. Heldig! Og ganske herlig. Badet var mikroskopisk,da. 2 kvadrat eller mindre, det ene kvadratet til dusj og det andre til vask og dass. Wooh, å strippe seg, tørke eller kle på seg uten å dunke i dør eller vegg var en utfordring. Tross størrelsen hadde det likevel en sjarm. Og hotellrommet... gardinene var rosa! ♥ Til å ta med hjem, nærmest.

Mer sovende Cathrine og Aurora Volare ♥
Så, vi kom til hotellet og sjekket inn, samlet oss og fikk beskjeder etc. Det ble sagt at vi skulle spise i sju- halv åtte-tiden. Det syntes vi ble litt seint, så tre av oss dro på "pizza fresco" og spiste. Bestilte to medium pizza. En "Meat speciale" og en "Regina". Jeg holdt tett om navnet mitt, men litt festlig var det at de hadde en pizza med liknende navn. Den var forøvrig veldig god også - jeg likte den bedre enn den andre. Kort tid senere møttes alle igjen, og lærerne bestemte at "nei, vi spiser først" og dro på "Raj of India" over gata. Det stedet var skikkelig proft ass! Jeg bestilte kun vann, mett som jeg var. Bedrøvelig nok, for det var herlige dufter og fresende mat som kom på bordet. Bummer! Dit bestemte jeg at jeg skulle igjen slik at jeg fikk kjøpt meg noe godmat jeg også. ♥

Mette og glade dro alle ut for å bli bedre kjent med undergrunnen og andre steder i byen. Jeg husket litt fra 2009 om hvordan det funker, men en oppfriskning hadde jeg godt av. Vi tok en tur og så Big Ben og London Eye (de kjedeligste 30 minuttene i mitt liv! 2009). Før vi visste ordet av det var klokka ti = innetid! Så vi skyndte oss tilbake til hotellet og sa god natt.

Torsdag 25. Okt

Frokosten på hotellet var ikke så stor, men de serverte både speilegg, eggerøre og tomatbønner. Og ristet loff. Der var også mulig å ta seg corn flakes eller weetabix, og det stod en gigasvær vannkoker som gjenkokte vannet ved jevne mellomrom. I tillegg hadde de oppvarmet melk til te i en plastmugge. Kald melk stod i ei glassmugge, appelsinjuice (fra konsentrat) stod på bordet, sammen med de små pakkene med syltetøy.

Denne morran tok jeg meg ikke til noe spesielt - jeg hadde jordbærmelk som jeg hadde kjøpt på Marks&Spencer kvelden før. Frokost varte fra 07.30 til 09.00, klassen skulle møtes 10.00. Jeg dro på hotellrommet og testet kjøleskapet... det var ikke så livaktig at det gjorde noe. TV'n var heller ikke særlig livlig. Jeg fomlet med kontaktene og kom fram til at vi ikke hadde hatt liv i kjøleskapet hele første dagen. Oops! Så det fikk vi fikset - og jeg ble klok på IQ-testen av et adapter som min hotellroomie ikke hadde fått til å funke dagen før også. Wooh!

Med tid til overs tittet jeg på TV. YIKES! Grusomt barneTV på morran! Jeg zappet litt rundt, og zappet inn midt i en episode med Star Trek. What. Jeg har aldri sett star trek, men har hørt om det. Lenge satt jeg og undret hvorfor i all verden de folkene så så rare ut. Klokka ble 10, og vi møttes for å dra ut på tur i London.

Vi dro først på tegneseriemuseet i London. Der hadde de mye pent, et sett med sykt gode tegninger som jeg og flere bare siklet etter. Og for de minste hadde de tegnehjørne! Jeg og mine klassekamerater satte seg selvfølgelig ned og tegnet noe!


Da jeg kom tilbake fra turen var det noen som hadde sjekket ut og kommentert på deviantARTprofilen min! Hihi, mye gøy som skjer når man reklamerer!

Senere, da de fleste stod ute og ventet på å forlate museet, løp det en fortvilet dame forbi. Jeg merket ikke noe før hun ropte, men noen hadde tydeligvis nappet noe fra henne. Stakkars dame. :( London, wai yu!

Etter museet bar turen til Forbidden Planet. Litt av et nerde- og fandom-mekka! Jeg gikk for det meste rundt og så, fant ikke spesielt mye jeg likte. Kikket etter bøker, men fant ingenting. Kunne godt tenkt meg Ringenes Herre-boken/bøkene, men vet ikke om jeg er stødig nok i Engelsk - pluss at det er noe jeg heller vil ønske meg til jul. Gjerne på norsk. Selv om jeg er støtter av originalspråk, er Ringenes Herre ei bok det står mer enn litt mer respekt av enn twilight, selv oversatt.

Uansett, det var mye fint der, men jeg følte ikke at jeg hadde hverken tid eller ro til å lete etter noe jeg kunne tenkt meg. Fra Forbidden Planet vandret vi videre til London Graphic Centre. DER var det stas! 10 % rabatt til studenter! Jeg kjøpte ting i to runder, den første glemte jeg å vise at jeg var student! Gurr! Kjøpte meg ei lita A4-mappe med 20 lommer i og ei A5-blokk med bristol board, som alle de fancy tegnerne snakker om og bruker. Jeg tenkte jeg skulle bruke blokka til å teste og se om jeg liker det, hvordan det fungerer og slikt. Har ikke gjort noe med det ennå, men jeg gleder meg til å teste det ut. Også kjøpte jeg ei lita tegnebok som var så skjønn fordi den var så liten og kvadratisk! Tenk at det skruppelet kostet hele 6 pund! Yikes!

Timen etter dro vi til Picadilly Circus og vaste rundt på et senter der i nærheten. En gruppe av oss satte seg på "rainbow cafe". Der kjøpte jeg en smoothie med pasjonsfrukt, ananas og mango! ♥♥♥ DET SMAKTE REGNBUER ♥♥♥

Jeg og ei anna prøvde å lete etter skobutikker på en liten halvtime, men uten hell. Etter det dro vi samlet tilbake til hotellet. Jeg vet ikke hva andre tok seg til, men jeg, animasjonslæreren og to gutter dro på en asiatisk sjappe "Golden bowl" og spiste der. Maten var god! Vi skulle på musikal senere på kvelden, og lærerne ville at vi skulle være pent kledd. Jeg ville gjerne ha sko, og han ene trengte belte. Vi løp rundt og hørte. Han fant ingen belter i sin størrelse, og converse var ikke å finne. Jeg løp tulling gjennom et senter som var litt større enn jeg først trodde, og vaset først i en butikk (den var stor) og kikket rundt. Ikke noe hell. Så jeg løp tilbake og hadde fem minutter på å kle meg om til å dra. Jippi! Ikke nok med det, var jeg blitt svett av å løpe, så ingen plagg ville ko-operere i det hele tatt. Hei, hurra og yippee-ka-yey!

Musikalen vi dro for å se, var "Wicked". Det var en flott musikal, men vi satt dessverre for langt bak til å kunne nyte det, i tillegg til at jeg hadde glemt brillene mine. (Ja, jeg har briller, men jeg ser ikke dårlig, jeg bare ser bedre med briller på). Bak oss satt det noen tufser som sang med på sangene og greier, det var sykt irriterende. Det ødela dessverre opplevelsen for meg, men jeg fant ut en morsom ting med kikkertene man kunne leie. Hvis jeg holdt kikkerten over kun det ene øyet og siktet rett, kunne jeg se hva som skjedde på scenen, både i stort og lite format, SAMTIDIG. Det var en kjempekul effekt, men litt slitsomt. Pluss at fyren foran meg var forferdelig høy, så jeg måtte lene meg til siden for å se (det kjente jeg i ryggen senere). Hu ved siden av meg, Lilje i animasjonsklassen, hadde sett musikalen to ganger før og gledet seg veldig. Det var litt vittig hvordan hun fortalte så mange ting om musikalen og måten jeg ba henne være stille på. Og det var på ingen måter vondt ment, det var bare vittig.

Musikalen anbefaler jeg. den var god. Selv om jeg følte at opplevelsen av Lion King i 2009 var hakket bedre, er Wicked definitivt anbefalt å se, SPESIELT om man er glad i "trollmanen fra Oz" (som jeg ikke hadde sett før sånn rett før vi dro til London). Når musikalen var over var vi ute etter innetid IGJEN. Denne gangen også med lærerne. Hah. Men så var det hjem til hotellet og sove.

Fredag 26. Okt

Denne morningen spiste jeg frokost og ble senere med hotellroomien min Inga på Starbucks. Jeg hadde behov for å skrive ned litt ting (dette) i den lille boka mi, og hang allerede bak skjema på det. Hun satt stille og leste eller tegnet, alt etter hva hun følte for. Vi snakket ikke så mye, men akkurat det var ganske deilig. Å bestille seg en mokka frappuchino og skrive i ro og mak mens hun leser og tegner. Herlig selskap, stille, fredelig og rom for tankene. Det var så deilig! De klarte å stave navnet mitt rett også. Jeg og Inga koste oss skikkelig!

Frappé hadde jeg hatt kun en gang før, og det var londonturen i 2009. Da hadde to av jentene på rommet vårt vært på starbucks og kjøpt seg frappachinos, men de klarte ikke å drikke opp alt. Så jeg fikk begge, to over halvfulle kopper med frappuchino helt gratis! Jeg tror til og med jeg har bilde av det et sted...
Herregud, dette er meg i 2009!

Jadaaa...
09.30 gikk vi tilbake, med en kjapp tur innom Marks&Spencer. Jeg kjøpte meg en billig sushi og tok med meg jordbærmelka mi. 10.00 reiste vi fra hotellet og møtte opp på MCM Expo (London comic con). Der stod jeg i kø med en bronyfyr som het Ben. Jeg tegnet et bidrag til hans tredje "Book of Awesome". Fant ut at å stå og tegne er veldig vanskelig! Yikes!
Sesåmangefolk!

 To timer sto jeg i kø, det var helt greit. I con-området vandret jeg tilfeldig omkring og så meg rundt. Og gjett hva! "Twisted Dark" var der, de som husker han jeg ropte "BÆÆH" til! Det er bare å forestille seg hva jeg gjorde. Hoho! Bæ-æ-æh!

Denne gangen kjøpte jeg boka av ham. Litt dumt om jeg bare skulle vandret og sagt bææh uten at han skulle fått solgt noe :D Også fikk jeg plinge klokka! Pling kaching bææh!
Etter det fant jeg igjen Lilje, vi kjøpte Onigiri i en bod. Jeg fant ut at jeg kan isåfall lage onigiri! Wohoo! Det smakte pretty much det samme som jeg har pleid å lage. Yay! Lurer på hvordan onigiri med syltet plomme er, da. Den onigirien jeg kjøpte var med laks. Men det også var godt. Onigiri smaker ikke så alt for mye da, men jeg liker å krydre mine med karri. Får ta i et tak en dag og lage onigiri her på skolen også. Jeg spanderte ei flaske ramune på Lilje, og hun spanderte tilbake et spyd med marshmallows og jordbær, dynket under en sjokoladefontene. Det var himmelsk!

Klassen hadde avtalt å møtes 16.00 for å reise, de som ville, men det var det ingen som gjorde. Og PLUTSELIG var klokka 18.00! Så dro jeg, Lilje og en av miljøabeiderne for å lete etter sminke og sko, men det var stengt i sminkebutikken og litt for sent til å leite etter sko, så vi ble enige om å ta det dagen etter. MEN, jeg fant regnbueskolisser og fingerløse regnbuehansker! Wooh! Da vi kom til hotellet oppdaget jeg at sekken min var åpen. Det så ikke ut til at noe var stjålet, men jordbærmelka mi var åpen, og det var søl i sekken. :( Klassen, noen av oss i hvert fall, ble med lærerne for å spise italiensk mat på restaurant. Jeg bestilte meg noe billig pasta (tre pund og noe) og en helt himmelsk kakao.♥ Pastaen var sterk, men god. Og mye billigere enn alt det andre på menyen.

Etter det var det inn og god natt igjen. Jeg sov skikkelig godt i sengene på hotellet følte jeg! I hvert fall de første dagene.

Lørdag 27. Okt

Igjen dro Inga og jeg på starbucks etter frokost. Det var skikkelig koselig - hun leste og jeg skrev. Det var liksom som å ha alenetid, bare med selskap. Denne dagen feilet både jeg og de i kassa på å stave navnet mitt, så det så ut som det stod "rage" på koppen. "AR EE GI AI EN EE" - det må jeg se til å lære meg. Gee bop. Mmm, mokka frappuchino! Det tok også en stund før jeg fikk frappen min, så jeg ventet. Da jeg omsider fikk den (jeg ventet kanskje i tre eller fem minutter) beklaget de seg og ga meg et frikort der jeg kunne bestille hvilken som helst drikke i hvilken som helst størrelse. Yay!

Senere bar turen tilbake til Expo. Klassekameratene mine gikk utkledd som homestuck-karakterer (hvis dere ikke vet hva homestuck er, gjør det ikke noe. Jeg vet så vidt hva det er selv.) Undergrunnen var stappa fra canningtown til Excel-bygget der Comic con foregikk. Vi ble stående og vente i over ti minutter på toget, på en fullstappet perong med cosplayere og andre comic con-folk.

Se så glad han er for å se meg og hvor fæl jeg ser ut på bildet!
Vel inne på Expo dro jeg og to til inn mot selve området. Hu ene gikk inn utgangen, så i mistet henne med en gang. Som gårsdagen dro jeg for å finne Neil Gibson - ikke primært for å si BÆÆ denne gangen, men for å ta et bilde. [Dette bør illustreres!] Da han så meg GJEMTE HAN SEG bak et PAPIRARK og "LISTET" seg BORT WHAT! Så klart måtte jeg si BÆÆH! Hahaaa! Dessverre var det så mye kø over alt ellers at vi ikke klarte være så mye lenger inne. Ute traff vi klassekamerater, de kjøpte seg noe å spise. Jeg gadd ikke kjøpe noe, så mye kø som det var. En klossete fyr klarte å velte pomfrien til ei anna (vi satt på gulvet). Han gjorde heldigvis opp for seg med to pund. Ellers hadde jeg tidligere kjøpt noe "soft mango" fra Marks&Spencer. Det luktet og smakte sviske. Skuffaa. Oh well, jeg har fremdeles to herlige pakker med tørket manila mango som pappa var så snill å sende meg!

Noe etter det dro jeg innom Con-hallen igjen. Animasjonslæreren lånte meg 20 pund så jeg kunne kjøpe en bamse. Jeg dro også og kjøpte en promarker limited edition (icicle) og to stykk "fine marker nibs" til 50 pence stykket. Han fyren som solgte tullet veldig først og trodde at de kostet 1.50 £ - hoho. Jeg må vurdere nøye hvilke to farger jeg skal bruke de på, for å bruke en slik nib til flere farger er ikke en knallidé ble det sagt. Men så, det var køer over alt, så jeg orket ikke å prøve å få meg noe mat. Satset heller på å komme meg ut et sted og spise da, for jeg hadde avtalt at jeg og de to andre som lette etter sko hadde jeg avtalt med at skulle møte meg i halv fire-firetiden. (Denne dagen hadde lærerne også avtalt å stikke 16.00) Jeg var litt lei, så jeg satt litt før tre i hvert fall, og ventet.

Det jeg ikke viste, var at de jeg hadde avtalt med fant ut at de heller ville være på Conet til det stengte. Dette fikk jeg vite en halvtime etter at alle andre var dratt, og jeg hadde alt ventet over en time. De andre skulle visst på en slags "regnskog"-restaurant, og med Inga hadde jeg avtalt å dra på Raj of India som vi ikke fikk spist på tidligere. Superskuffet over at vi ikke dro for å lete etter sko (og litt sint for at de ikke hadde sagt fra tidligere), hang jeg med to andre på skolen som cosplayet pokemonfolk. Det var utrolig hvor populære de var å bli tatt bilde av. Selv gikk jeg ikledd uniformen min, men tok rollen som stumtjeneren som holdt tinga dems når folk ville ha bilde av dem. Det var en interessant opplevelse å være ved siden av rampelyset. Tror samtidig jeg hadde godt av å ikke være den som var i det. Føltes greit å ikke være i fokus når jeg likevel ikke var i særlig humør. De sa også de kunne være med meg senere og lete etter sko, det var hyggelig av dem. Bare det at de brydde seg fikk meg til å føle meg bedre.

Dessverre ble det for sent til det, men tanken var god. På toget tilbake havnet vi i samme vogn som Neil. Det var litt festlig! Jeg spurte ham om han virkelig syntes at dyrelydene mine var så skremmende. Litt, svarte han. Hihi! Mens vi var på vei til hotellet forsøkte jeg å få kontakt med hu jeg hadde avtalt å spise med, uten hell. Prøvde å melde flere og spørre om de visste noe, men fikk ikke svar hos noen (og ja, jeg hadde +47 foran numrene). Ei i gruppa dro oss med på McDonald's fordi hun skulle ha noe. Vi så litt lugubre ut, utkledd og greier. Der var en stor fyr i sort dress, jeg tror han var sikkerhetsvakt. Og vi tror han kanskje ble tilkalt på grunn av oss? Han spurte oss "Is it Halloween?". Det var litt festlig.

Jeg var sulten, og ingen var å finne utenom de jeg gikk med. Da jeg var kommet til hotellet hørte jeg ikke så lenge etter at folk allerede hadde vært og spist på den indiske restauranten, inkludert hun jeg hadde avtalt med. Megaskuffet :( Jeg ble sint, ingen hadde sagt fra til meg om noe.

Jeg hadde ikke fått skaffet meg sko, ikke tatt ut penger, og der glapp også den indiske maten jeg hadde gledet meg sånn til.
Ett eneste ord: K O M M U N I K A S J O N. Fy faen så kjipt. Hele den dagen fra 15.00 og utover gikk bare regelrett i dass. Så jeg satt inne og sturet hos noen i klassen som hadde rom i kjelleren på hotellet. Så jeg og ei på det rommet dro på Golden Bowl og kjøpte takeaway. Jeg var så sur og trist, en hel resten-av-dagen-i-london ut vinduet, just like that. Hannah som ble med meg, og de andre der på rommet, hjalp meg i bedre modus, selv om det ikke var maksimalt.

Klokka passerte ti (innetid), så jeg tok turen tilbake til hotellrommet. Inga hadde merket at jeg virket sur og bare hadde forsvunnet fra rommet, så hun spurte meg. Jeg fortalte henne at jeg var kjempeskuffet over at hun ikke hadde sagt fra om at de dro på Raj, og at ingen var å få tak i når jeg prøvde, alle frustrasjonene ved det etc. Hun beklaget seg virkelig, og hadde regnet med at jeg hadde andre planer siden jeg ikke var på hotellrommet (vi hadde ikke avtalt noe tid - jeg hadde sultet meg hele dagen). Det ble i grunn ordnet på, selv om jeg fremdeles følte at dagen var snytt ut av hendene på meg. Våre vimsete lærere hadde i tillegg funnet ut at de skulle dukke opp elleve i stedet for ti for å se om folk var på rommene sine. Vi hadde lagt oss. Jeg tok dem ikke godt i mot, for å si det slik.

Hele den natten frøs jeg og sov dårlig.

Søndag 28. Okt

Vintertid, det ble mye tull med klokkeoppdateringer og greier, men vi sjekka klokka på TV'n og våre var riktige. Pokker ta disse selvstillende duppedittene, våre etterkommere kommer til å glemme hva sommer- og vintertid er for noe når sånt bare skjer over natta.

Vi spiste frokost og dro på starbucks som "vanlig" - dette ble siste dagen for oss å dra dit siden vi skulle reise mandag. Denne gangen ble Mia med, hun er 250% brony og elsker Rainbow Dash. Jeg fikk brukt gratiskortet mitt på en stoor mokka. Det var så vittig; jeg har vært der to ganger før, og så spør fyren bak kassa "Mocha frappuchino?". Det var nesten leit at jeg sa nei og hadde lyst på noe varmt denne gangen! Aww! Det var nesten som jeg skulle sagt "Yes please!" Bare fordi han spurte!

De to forrige gangene var det kun meg og Inga - siden Mia var med denne gangen ble det mer prat og greier, pluss en anelse mer jentete, men det var koselig nok. Det var litt synd at vi dro en time tidligere enn vanlig for at hun skulle dusje. Jeg fikk ikke skrevet så mye da, men gjorde meg ferdig på hotellrommet heller.

Folk dro til Convent Garden. Noen andre dro tilbake til Comic con. Jeg og de to som tidligere var kledd som pokemonfolk dro ut på egenhånd for å lete etter sko. Ultralang og kjedelig gå-historie kort: Mange, mange MANGE timer etter å ha kjøpt et par rosa skolisser fant vi Dr. Martens-sko til Ingvild. Så gikk og gikk og gikk vi i det uendelige til vi fant converse-sko i riktig type; det viste seg at vi hadde gått feil retning da vi ankom Oxford Circus og hadde funnet med én gang om vi hadde tatt til høyre i stedet for venstre. Vi poppet til og med innom den butikken jeg var innom i 2009 og kjøpte mine rosa converse (i str. 8, som er for stort til meg) - de hadde ikke. Men nabobutikken, "schuh" hadde det jeg lette etter: Gule converse! Dette var på føkkings overtid, for vi skulle møtes 17.30 utenfor hotellet for å spise felles middag (som lærerne spanderte). Ikke før 16.30 møtte vi på bjerkelyfolk som egentlig var på tur tilbake, men de viste oss butikken som hadde converse. I hui og hast fant jeg en gul sko - endelig! Selvfølgelig hadde de ikke min størrelse. MEN, jeg hadde

- Gått etter slike sko hele dagen
- Dårlig tid
- Null råd til å være kresen noe mer

Så jeg ba om str 8. Skoene er til og med lave - mine rosa er litt høyere rundt ankelen. Men FUCK THAT, jeg skal ha CONVERSE, de skal være GULE og JEG GA MEG FAEN, for da var jeg virkelig lei og hadde ENDELIG funnet hva jeg lette etter! 43 £ ut av lommen og boom, der hadde jeg sko! Jeg passet godt på dem hele veien tilbake. Vi skyndte oss tilbake til hotellet og kom tidsnok til å bli med på fellesmiddagen.

Mange timer tidligere hadde jeg sagt at "Ok, vi finner sko, så tar vi oss mat." - My sorry feet's arse.
MEN: Lærerne tok oss med på et sted som heter Aroma, ligger på et senter over gata fra Shepherd's Bush underground station. Det var Spis-så-mye-du-vil-buffet! Med asiatisk mat! De hadde SUSHI og NUDLER og MASSE MASSE ANNET og masse nusselige desserter og SJOKOLADEFONTENE og drikke måtte vi kjøpe selv...

Jeg hadde ikke spist siden frokost! Både jeg og Embla (min roomie på folkehøyskolen) grafset aggressivt i oss det vi kom over. Hu som satt ved siden av meg ble ukomfortabel, det kan jeg skjønne - vi var nok litt freaky, og Jeg og Embla er begge nordlendinger og hu stakkars er jo oslojente. Maten der var bare himmelsk. Jeg ble kvitt mine siste pence, og nå skylder jeg folk litt penger, men først må jeg oversette valutaene... Når vi fikk litt mer mat i kroppen gikk det fra å være aggressiv til å være "creepy flørtete" og lage hentai-stemmer (vet du ikke hva hentai er? Ikke finn det ut, værsåsnill) til klassekamerater og lærere.

Cathrine spurte om jeg hadde hatt en fin dag. Jeg svarte ærlig "Nei. Men den var vellykket."

Det ble litt for sent for meg å pakke, men jeg lisset mine nye Converse med lissene jeg hadde kjøpt. Det ble superflott!
Squee!


Jeg tok så kveld, klar til å stå opp 04.30 for å pakke... bussen vår gikk 05.00
På natta i totiden våkna jeg med hodepine, men klarte heldigvis å sovne igjen.

Mandag 29. Okt

Opp og hoppe 04.30, spurte på do og pakke sammen alt jeg eier. Jeg pakka tinga mine på et kvarter og var klar til å dra. Tok pizza som hadde stått til kjøling siden første dagen, kjøttet på dem var ødelagt, så jeg lot det stå igjen. Men Reginaen var fremdeles spiselig. På flyplassen fikk jeg en pudding av Embla, spiste litt potetgull og det var det. Men så; en i klassen hadde visst kjøpt en gammel granat på comic con. Heldigvis sa han fra om det, ellers hadde han blitt tauet bort i jern uten spørsmål. Plutselig stod det væpnede menn med skuddsikker vest og holdt øye med oss. Det ble ventetid, og lærerne ble virkelig irriterte.

Jeg lurer på om han ble tatt med til avhør, men det gikk heldigvis bra. De konfiskerte granaten, og vi kunne fortsette! Likevel, det var litt synd. Jeg mener, det var 40£ ut av vinduet.

Atter en gang ble jeg lei for at vi ikke kan kjøpe, oppbevare eller konsumere alkohol, for på Taxfree-en på Gatwick hadde de VERDENS NUSSELIGSTE AMARULAFLASKER PÅ 5cl! AWW! (Og egentlig alle de søte småflaskene generelt)

Dog, om jeg så hadde kunnet kjøpe, ville jeg vært blakk på pund. Men så fikk vi en annen gladnyhet: Flyet vårt var forsinka! Først hadde vi boarding time 08.40 eller noe, og så stod det Gatenr skulle komme 09.30. Etter det igjen, 09.50. Og, vel, i flyet ble vi sittende på bakken i 20 minutter til. Woo. Så det ble mye dødtid da også... Men så snart det var over, kom vi oss i luften. Yihuuu! Der igjen, jeg kan ikke si jeg var forberedt på snø da vi kom hjem... Jeg vill satt pris på at snøen kunne dukket opp gradvis mens jeg var til stede, i stedet for å plutselig være der når jeg kommer tilbake til Norge!

Og det var den turen.

På en måte syntes jeg ikke at denne turen var like spesiell som i 2009. Selv om det mest gikk ut på shopping i oxford street, fikk jeg mer ut av det enn av at en og en halv dag gikk bort til venting og gåing uten særlig resultater.
På en helt annen note...
Gledelig Halloween! Knask eller knep er ikke akkurat tingen for meg, men jeg har vært utkledd i dag i det minste! Gjett hvem jeg er!Med denne looken skremte jeg tilfeldigvis en fyr på chatroulette! Noen på skolen bare "kom og dans med oss!" også gikk jeg bort og kikket. Da cammet de på CR med noen folk, og viste bare fra halsen og ned. Så jeg bøyde meg ned og kikket i kamera. Dere skulle sett fjeset til han som satt der!

Ha en god kveld, og en god Halloween! Kan hende jeg oppdaterer med flere bilder fra turen, men kan også hende jeg legger det i et annet innlegg. Hei og hå!


4 kommentarer:

 1. NEIL GIBSON! Så kult at han kjente deg igjen :3 Hilste du fra meg eller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Aaargh det skulle jeg gjort! Du skulle mint meg på det O:

   Slett
 2. DU SKULLE HA KJØPT ONIGIRI MED SÆYLTET PLOMME OMG.

  SvarSlett
  Svar
  1. De hadde ikke! D: De hadde bare Laks, tunamayo og noe aubergine-greier! I promise I will try it someday else!

   Slett