torsdag 1. november 2012

Aurora Volare - fargetest

Jeg viste tidligere denne skissen av fantasivesenet jeg skapte i sammenheng med en skoleoppgave.


I dag tegnet jeg en rask tegning bare a hodet for å finne et fargedesign på dyret. Å finne noe fornuftig viste seg å være vanskelig, men dette vesenet skal ha en viss guddommelighet... I tillegg til å vokte nattehimmelen og stjernene, er Volare også beskytter av et spesielt folkeslag. Dette folkeslaget kjennetegnes ved at de av natur kan sanse hva andre føler. Til gjengjeld blottes også deres følelser for alle gjennom øynene, som skifter farge. Jeg liker ideen, men sliter med å finne fargedesign til Volare. Det jeg har kommet fram til er at alt utenom skjellene skal være i en fast farge, mens skjellene skifter farge etter følelser.


Her er fargetesten min. Kritikk og meninger er velkomne, samt innspill på fargebruk på annet enn skjellene. ..Forøvrig dem også. Oppgaven skal fargelegges med tusj, så dette blir en utfordring av dimensjoner.

Hvis du er keen på å vise et eget fargeforslag, her er selve linearten til tegningen over:


Jeg blir glad for alle innspill jeg kan få! Hvis du er usikker på hvordan du skiller linearten fra det hvite (om du bruker photoshop), ta en titt på fargetutorialen min her.


På en annen note, jeg scannet nylig inn en tegning av Shin. Den tegnet jeg i sommer, den var virkelig avslappende å tegne. Mye fordi jeg fokuserte på å ta det helt med ro - jeg er vanelagt å rushe tegningene mine, og det blir ikke like bra som det botensielt kan bli. Så jeg er nødt til å øve meg mer med å ta det med ro - jeg har tross alt et helt liv å tegne foran meg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar