fredag 7. desember 2012

Bibeloppgave: Skapelsesberetningen

Urk! Kristen folkehøyskole har sine bakdeler, men Bjerkely er langt fra ille på sitt. I dag er deadline for innlevering av bibeloppgaven, og jeg ble ferdig! Tegneserieelevene har valget mellom å lage illustrasjon eller tegneserietolkning av et vers eller to i bibelen.

Her er en oppgave tegnet av en tidligere elev, som finnes på Bjerkelys forside:

Nå skal det sies at jeg ikke er kristen, og jeg foretrekker å holde meg et stykke unna denslags vås.


Tror dere jeg ble skeptisk da jeg skulle søke eller?
Jeg har tipset dem at de ikke burde ha en kristentegneserie helt øverst på sidene deres, i hvert fall hvis de vil ha maksimalt antall søkere.

 Så, jeg valgte å gjøre "kort" prosess på oppgaven. Grovt sett tok denne meg tre dager å lage (hvis vi trekker fra dødtid i går) og jeg er passelig fornøyd med den, med tanke på at det er relativt hastet arbeid.


Originalt er den tegnet på liggende A3-format. Jeg tynte PC'n min skikkelig og jobbet i A2 300 DPI. Eventuelt A3 600 DPI. Det gikk sakte for seg, men det funka! Stolt av deg, pc min. Den har holdt siden førsteåret videregående (hvis vi teller bort den gangen jeg sølte is-te på den under en flytur), og holder fremdeles. Glad i den! Folk klager og syter om kapasiteten på maskinene sine, og jeg tror at maskinens helse kommer mer av hva man bruker den til enn at den "bare er sånn". Jeg hører for det meste slike klager fra folk som surfer søppelsider som 9gag og memebase. Og som gjerne gamer og kjører et tonn med programmer samtidig, pluss internettbrowser med hundrevis av faner.

Så lenge jeg kan kjøre photoshop og musikkspiller samtidig, funker det for meg. Også titter jeg en og annen gang innom nettet, men det er i så fall med maks 5 faner. Som oftest 2 eller 3.

Nylig registrerte jeg meg på pondus.no - jeg tenker jeg skal se hva som foregår der. Lagde meg en liten reklamebanner for andledningen, til å ha i signaturfeltet:


Det er jo bare banneren herfra, men den funker lell. Woh!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar