onsdag 30. januar 2013

KRIG - Farget + Honningmåne i kjedsomheten

I går fullførte jeg fargene til KRIG-forsiden. Jeg føler ikke at jeg har verdens beste peiling på farger, så jeg gjør bare det jeg antar fungerer. Joda, jeg er fornøyd med fargene så å si, men det kunne sikkert vært bedre på en eller annen måte. Jeg trodde det stod i oppgaven at vi skulle inkludere forlagslogo eller liknende på forsiden, så jeg googled meg til Gyldendal - beklager så meget alle ulemper dette måtte medføre. Haha!


Jeg slet med å få til å fargelegge, må jeg tilstå. Det er ganske lenge siden jeg fargela noe ordentlig digitalt, føler jeg. Så, lenge satt jeg og undret hva jeg skulle gjøre med dette. Jeg ble unspirert, trøtt og giddalaus. Hva gjør man da? Jo, man gjør noe nesten helt annet: Tegner noe nytt!


Tilfeldig? Så til de grader. Giddalaus, lat - da var det ikke annet å gjøre enn å lage ei tegning uten linjer. Og jeg må si, det er så hjertelig befriende. Men deretter var jeg like giddalaus på fargelegging av Krigsforsiden, så jeg begynte å rote med Flash. 
Her, ha en animert skisse av Drakir som kjeder seg!


For de som ikke har sett ennå, tegnet jeg en kort ensider med Drakir og Kai - karakteren til ei Klassevenninne.


Bestiser? Nei, her må det være mer i luften! Embla slo til med tumblr-vokabularet sitt og "(Relation)'shippet" dem. Nå får hverken jeg eller Ingvild det ut av hodet - og det resulterte i denne tulletegningen. Kristtornparaplyen er noe jeg drømte om ei natt - det var sært. Det fantes snøfnuggversjon av den også.

Johan er fornøyd!
Her er forresten enda en slik "Tegn på nytt"-tegning; uten den tåpelige meme'en, men likevel. Det grønne bildet her er Johan i 2010. Han har vokst til, må jeg si. Og for det bedre, ikke minst! Det tristeste i verden er å ikke ha variert fysikk på de stakkars karakterene sine!


Så nå gyver jeg løs på neste oppgave: Science fiction! Oppgaven går ut på å tegne en karakter vi har brukt i tidligere oppgaver med et sci-fi redesign. Men mer om det når jeg har fullført den! 
Men som et tankevekker-spørsmål; 
Hvordan sci-fi-serer man ei nålepute?

4 kommentarer:

 1. jeg liker nesa til johaaaan~
  får lyst å squishe den, og så fluffe ørene hans xD
  de minner meg om donuts nomnom.
  man kan bare undres om hvordan det høres ut når kai og drakir prøver å snakke skittent til hverandre da, under.. omstendigheter >/////<
  åhåhåhåhå!

  SvarSlett
  Svar
  1. "Øynene dine er så jævlig blanke, det irriterer meg!"
   Nei, jeg og min roomie diskuterte det. Ingen sensur der i gården, skulle jeg tro - Hun burde lage en yaoi eller noe med dem. MED ALT DET VANLIGE KLISSET OM EVIGHETEN OG STJERNENE....

   Slett
 2. Sci-fi'sert nålepute er masse nåler stukket i en Navi uten vinger elns

  SvarSlett
  Svar
  1. I alle dager
   Nei, mulig at de holder på nåleputa som et armbånd helt vanlig... det funker så bra at de bare holder på det om 500 år også 8D

   Slett