mandag 22. juli 2013

Gavetegninger til to søte snille

Huff, mitt nyttårsforsett med å ta meg god tid til tegninger setter produktiviteten ned drastisk. Der igjen, er jeg mer frekvent fornøyd med det jeg holder på med. God ting!

Nylig mottok jeg to helt nydelige tegninger fra to herlige mennesker. Den første er fra Smidgefish på devinatArt, som forøvrig ikke er en så fjern nabo av meg. Hun tegnet en Ella til meg, i hennes originale form ♥


Jeg ble så glad, digger den litt goofy stilen. Så til henne lagde jeg denne, en noe spontan kaostegning av hennes alterego Skyee - en mer personlig tolkning, sådan.


Jeg ble noe medtatt og klarte ikke bestemme meg for hvilken vei bildet skulle være (liggende/stående) Huhu!

Neste jeg fikk, var en pixelavatar, laget av Pusi fra deviantart. Hun lagde til meg og noen andre. - Her ser dere alle:
Gah, det er så fint at jeg nesten gråter ;_; Søte nydelige Dorph!

Pusi lager i ny og ne søte gaver til sine venner, og jeg har så utrooolig lenge tenkt at hun fortjener noe riktig fint! Jeg har ennå ikke prestert etter hva jeg ønsker, men resultatet ble likevel gangbart. Jeg håper hun liker denne tegningen, av hennes karakterer Pusi, Emmett og Katt.


En aldri så liten oppdatering på livet er nok på sin plass:
Jeg er kommet inn på animasjonsstudiet i Volda! Jeg er så glad! Nå må jeg bare jobbe kjempehardt med tegning før skolen begynner, slik at jeg er klar for hva som helst!

1 kommentar: