søndag 28. juli 2013

Smånyheter

(De som kun er interessert i tegninger og bilder, må jeg nok skuffe i dag. Er fint lite å vise frem akkurat nå)

Ergrer meg til stadighet over manglende ting å fremvise, men alt har stått på hau den siste uka, med bryllupsfeiring til min moder, tonnevis av besøk, og bortlåning av min trygge hule, beskrevet i tidligere innlegg som Tsjernobyl - Hva kan jeg si? Mitt overmenneske har vært på besøk, og det finnes ikke gulvplass på rommet mitt lenger. Akkja, slik er det nå. Bare for en stund, heldigvis.

Men med det, har jeg ikke hatt tiden til å være særlig kreativ - og jeg har i hvert fall ikke hatt tid til å være på dataen. (Passer meg fint, men jeg har jo en blogg å holde i gang)...

Merker meg at det skal bli godt å starte på nytt på et helt nytt sted til høsten. Den siste tiden har det vært ensomt, og jeg er overbevist om at hvis jeg skal kunne skape noe ordentlig kult, trenger jeg flere hoder, og konkurranse. Min kusines besøk har også bekreftet dette utsagnet - ikke produktivt sett, men kreativt. Hadde nok vært produktivt og, om det ikke var for omstendighetene...

Jeg tror og håper at i Volda kommer det både til å være et godt miljø, arbeidslyst, kreative medmennesker som både kan gi og ta i mot kritikk, og ikke minst, et noe høyere nivå i tegning.

De siste årene har jeg ikke hatt særlig konkurranse, og som alle andre sitter jeg med et stort forbedringspotensiale. Dette håper jeg å kunne få orden på i løpet av mine neste år i Volda! ....Hvis jeg får bolig. Søkte først i dag etter hybel! Hahahaha, tabbe. Nuja, i og med at jeg stort sett sjeldent rammes av prøvelser, burde det gå bra selv om jeg ikke skulle ha bo til skolestart. Såpass skal en tåle!

Kan forøvrig også nevne at jeg vurderer å skaffe meg facebook. Jeg vet ikke hvilken relevans det har for de av dere som leser bloggen min, men jeg lufter ideen. Burde jeg? Dersom jeg lager face, blir det ikke under mitt ekte navn. Jeg spør, for mye av sommerens ensomhet kommer muligens av at de vennene jeg har ikke tenker på at jeg ikke har face... Eller tror at småting ikke er av relevans - men når jeg deler at jeg f.eks. har en buse i nesa, burde det sette terskelen såpass høyt at hvem som helst kan gå rakrygget under.

2 kommentarer:

 1. Jeg vil gjerne lese om dine buser på facebook, just saying ;)

  også ønsker ejg deg lykke til med å skaffe hybel og shit! :DD

  SvarSlett
  Svar
  1. Om jeg skaffer face, blir det mer for å få med meg andres buser enn å publisere mine egne... Hvis facebook blir et krav på skolen så skal jeg gjøre det. Hulk!

   Takker for lykkeønskene! Det ordnet seg heldigvis :')

   Slett