søndag 25. august 2013

Tutorial: Hvordan jeg fargelegger stripeserier


Hohoi! Da det meldte seg interesse hos noen, satte jeg i gang med å lage en ny tutorial - denne gangen for hvordan jeg går fram når jeg fargelegger striper. - Mer eller mindre. Mest mer. Jeg bruker Photoshop CS5,
Wacom Intuos4. Guiden er beregnet for de med generell kjennskap til Photoshop. Skulle det være spørsmål, er det bare å spørre!


5 kommentarer:

 1. Folk burde se denne.
  Du burde ha den på engelsk på dA og spamme tutorial-grupper med den. Folk trenger mer kunnskap om fargelegging :c

  SvarSlett
 2. Kjempebra tutorial btw :3
  Designet på tutorialen var enkel, ryddig som gjorde at tutorialen i seg selv er lett å forstå, selv for nybegynnere.

  SvarSlett
 3. kjempebra tutorial! I kveld skal jeg fargelegge ny stripe, så dette var nyttig!

  -Levi (må bruke anonym. Får ikke logget inn...)

  SvarSlett
 4. Hei
  Jeg skjønner ikke ett plukk hva du prøver å si her. Du hopper frem og tilbake i lag, og ikke sier du hvilket lag du er i begynnelsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Guiden kan virke kryptert ved første gjennomlesing, men i begynnelsen er det bare ett flatt lag. Siden står det skrevet at du lager to nye lag som du navngir. Støter du på problemer, må du gjerne spørre.

   Slett