Animasjonsutdanninga er i gang: For et kjør!

Det var nettopp den 26. August, og NÅ (fordi klokka er passert tolv) er det søren meg september! (Jeg fyller tyve i neste uke, jippii! Åhfaen, hva skal jeg gjøre--)

Denne uka har rast forbi, med skoledager fra 09.15 til 16.00 - hvorpå jeg hver dag har vendt tilbake/blitt værende og jobbet videre med de øvelsene vi har fått tildelt. I går (fordi det er ikke neste dag før jeg har sovet, og i dag er det lørdag) dro jeg på skolen 8.05, og dro ikke hjem før 23.00 - det blir, hvis ikke jeg teller feil, omtrent 15 timer. Og jeg koser meg? Gjett om!

Jeg har spammet twitter om at jeg kanskje burde delt noe av det her, så jeg prøver det. I løpet av denne uka tror jeg vi har hatt åtte øvelser - pluss et miniprosjekt for min egen del. Men jeg tror ikke jeg viser det som ikke er helt ferdig ennå - det vil spolere overraskelsen!
(Evt. overraskelsesmomentet, eller følelsen av at noe er nytt, eller vettasøren, det er egentlig ingen overraskelser)

Over til fundamentale øvelser!

PendelSprettballGå på stedet (Se, det er meg!)Gå på stedet, forfra


Jeg er egentlig skeptisk til å laste opp disse via bloggen, men det er for lite til at jeg gidder å kjøre dette gjennom youtube, så det får fare for nå. Planlegger en skikkelig video via youtube når jeg har mer å vise frem! Wohohohehihoo!

Kommentarer

  1. It could be noticed that the oblong micro-array constructions on the surface of the molded polymer samples had been roughly in accordance with Gel Pens that of the machined mold core . According to the SEM topographies proven in Figure 7, the surface of Sample three had the least adhesive polymer particles in contrast with different samples (see Figure 7b–f). The SEM photo on the left is a bigger version of the photo on the proper for a pattern. It is discovered that the oblong groove bottom surface had higher forming quality than the one of the groove high for all polymer samples. Because the groove high surface of the mold core had been polished upfront, the surface roughness Ra of the unprocessed groove high of the mold core was less than that of the groove bottom machined by WEDM . Compared with the groove bottom surface, the surface on the groove high of the micro-structured mold core was smoother, leading to smoother surfaces of polymer samples at groove bottom towards groove high.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar