søndag 1. september 2013

Animasjonsutdanninga er i gang: For et kjør!

Det var nettopp den 26. August, og NÅ (fordi klokka er passert tolv) er det søren meg september! (Jeg fyller tyve i neste uke, jippii! Åhfaen, hva skal jeg gjøre--)

Denne uka har rast forbi, med skoledager fra 09.15 til 16.00 - hvorpå jeg hver dag har vendt tilbake/blitt værende og jobbet videre med de øvelsene vi har fått tildelt. I går (fordi det er ikke neste dag før jeg har sovet, og i dag er det lørdag) dro jeg på skolen 8.05, og dro ikke hjem før 23.00 - det blir, hvis ikke jeg teller feil, omtrent 15 timer. Og jeg koser meg? Gjett om!

Jeg har spammet twitter om at jeg kanskje burde delt noe av det her, så jeg prøver det. I løpet av denne uka tror jeg vi har hatt åtte øvelser - pluss et miniprosjekt for min egen del. Men jeg tror ikke jeg viser det som ikke er helt ferdig ennå - det vil spolere overraskelsen!
(Evt. overraskelsesmomentet, eller følelsen av at noe er nytt, eller vettasøren, det er egentlig ingen overraskelser)

Over til fundamentale øvelser!

PendelSprettballGå på stedet (Se, det er meg!)Gå på stedet, forfra


Jeg er egentlig skeptisk til å laste opp disse via bloggen, men det er for lite til at jeg gidder å kjøre dette gjennom youtube, så det får fare for nå. Planlegger en skikkelig video via youtube når jeg har mer å vise frem! Wohohohehihoo!

2 kommentarer: