fredag 4. oktober 2013

Fra de mørke skuffer...

Gamle striper

Det er alltid gøy når du roter i arkivet og finner forhistoriske tegneseriestriper! Jeg har funnet riktig ymse, og jeg vet ikke om jeg skal flire eller gremmes. Det var i den tid da figurene så ut som kloner med forskjellige klær.
Kloner, hvor klærne ikke var nok til å fortelle at det er to ulike personer...


Tror disse ble laget i 2006 - jeg var tretten år, og drømte om å oppdages som et særdeles ungt, friskt tegneserietalent. Takker i det høyeste for at dét ikke skjedde! Gremm!
Over til ferskere varer...

Studier

For alle som vil bli gode tegnere, er studier et must (eller i hvert fall generell øvelse). På Quickposes.com kan du velge om du skal ha tid på deg, det er ekte modeller, både med og uten klær. Noe litt bedre enn Posemaniacs.com. Dog, jeg merket hvor uvant det er å tegne modeller med klær, så jeg feiga ut av 30-sekundsteginng, sletta alt, og tok heller den tiden jeg følte for.


Jan Keiro Slup - Line test

Før første helvetesuke startet, lagde jeg en liten animasjonstest. Tro om noen kjenner igjen denne karen...Inni her er det minst to feil: En jeg ikke følte for å gjøre noe med, og en jeg syntes var morsom. Finner du dem?

Klasserommets whiteboard

Vi har både ei vanlig tavle og et whiteboard i klasserommet. Til undervisning brukes kun den gammeldagse tavla, så whiteboardet er fritt for alle - som har det i umiddelbar nærhet. Jeg er en av dem. Men: Jeg er den eneste som eier en whiteboard-tusj, og når jeg ikke er der, skjer det ting...


"MIN tusj" har blitt en vits jeg virkelig liker. Skal prøve å få tatt bilde av litt mer tusjting til neste uke, men jeg kan ikke love noe.

Hellweeks

Helvetesukene er i gang! Vi har korte frister og mye arbeid. Når vi er ferdig tenker jeg å lappe sammen en showreel kanskje, med alt, eller det jeg er fornøyd med. Får se når ukene er omme. Natt til onsdag jobbet jeg iherdig over natten for å bli ferdig. med en silhuettanimasjon. Jeg døgnet. Resultatet er jeg fornøyd med, men å døgne er noe jeg ikke skal gjøre igjen! Huff. For å si det slik, til neste oppgave var jeg ikke i stand til å gi alt... Den store utfordringen for meg blir å holde ambisjonene i balanse med tidsfristene - hittil har jeg skapt i overkant mye arbeid for meg selv, som fører til mindre søvn. Må skjerpe meg! Og i dag skal vi visst få en helgeoppgave... Besynderlig.

God helg!

1 kommentar:

  1. Åh herregud, jeg husker de gamle stripene dine, jeg syntes de var så fantastiske når jeg også var en liten kid, wow!

    Jeg liker forresten veldig godt de studiene dine, skygger og bevegelsene er så gode ugh <3

    SvarSlett