mandag 17. mars 2014

Nok vrøvl

Bah, må kutte ut å tro at hvert blogginnlegg må være tusen ganger gjennomtenkt og renskrevet
Dette er jo en tegneblogg!

Det har ikke vært gjort noe mer med tisidershistorien jeg har planlagt, men jeg har begynt å få i tankene at kanskje en tisider ikke er egnet for denne historien. Eller omvendt. Det er en liten historie med svær betydning for meg, likesom flere av de nå ca fjorten historiene jeg har grovtenkt. 

Kanskje tiden ganske enkelt ikke er inne. Hm.
Jeg har klipt meg kort, og tester metoder
for å tydeliggjøre kjønn for Regine i "Fattern&Meg"
- Jeg tror jeg får det til, men det er lett å la seg blende
 av bare viten om hvilket kjønn en karakter er.
Hva sier publikum?


På en kjipere notis, har jeg måttet legge både The Crappies of Fattern&Meg på vent. Animasjon er et krevende studium, og for tiden er det mangt å gjøre. Samtidig har jeg andre ting å få av veien, så jeg må prøve å være taktisk.

Hva innholdet i postene mine angår, tar jeg det som faller meg inn. Har jeg tanker jeg ønsker å dele, dukker de vel opp. Men jeg gjør det ikke til et krav for min egen del, så fremover håper jeg å stort sett poste tegninger.

3 kommentarer:

 1. En tegneblogg! Jeg har lett etter en sånn. Dette fortjener en link.

  Fine tegninger, forresten. Går du animasjon?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjertelig takk! Jepp, begynte på animasjon i fjor høst. Det er svingøy!

   Slett
  2. Stilig! Har planer om å begynne på det etter noen år på kunstskolen. Animasjon og tegneserier er en litt for stor interesse til ikke gjøre det. Det å fortelle historier gjennom tekst og bilder (spesielt levende bilder) er ganske magisk.

   Slett