Karbonsøl #7

I alle dager! Jeg tenkte jeg skulle laste opp Karbonsøl #8, men så oppdaget jeg at jeg ikke hadde lastet opp KS #7!

Fortids-meg kan ha hatt en tanke bak det, men det var i fjor, så her kommer den likevel! Mye av det er tegninger som har vært vist tidligere på bloggen, men litt repetisjon kan umulig skade...


Kommentarer

  1. CNC machine services ought to embrace scheduled inspections and preventative measures that may reduce production delays caused by malfunctions. Inspections ought to embrace a bodily verify of the tools, together with the management panel and all elements. Table 7 is about machining pieces of Figure 12, included within the programming for prototype and re-powered CNC milling machine. In the milling of a bit is normal to find RING CAMERAS out|to search out} many forms of machining operations.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar