mandag 5. mai 2014

Paa Villsko

 Blod, svette og sittesmak i stumpen - Vårt AfterEffects-prosjekt er endelig ferdig!
Jeg har mistet telling på ukene; planen sier vi jobbet åtte uker, men jeg erindrer en eller annen forskyving på planen, så kanskje vi har jobbet sju. Med nærmere etterforskning kunne jeg sikkert gitt et sikkert tall. Men skal jeg være ærlig, kunne det ikke brydd meg mindre - Prosjektet er ferdig! Hipp hurra!

Om arbeidet kan der sies mangt; som tre grupper, tror jeg alle i klassen har hatt en elegant læringskurve. Jeg har følt meg heldig, og er forøvrig takknemlig for det samarbeidet vi har hatt i gruppa mi. De to andre gruppene hadde sine vanskeligheter, både med kommunikasjon og samarbeid. Riktignok er jeg en velutviklet kontroll- og arbeidsnarkoman (i mild betydning) med flerårig digital erfaring innen tegning, og har måttet stå for å gjøre bestemmelser, organisere, dirigere og motivere (piske) mine medstudenter. Og se, her er vi! Fiks ferdige!

Selv om dette sluttproduktet i mine øyne ennå ikke er perfekt, er jeg mer enn fornøyd med alt arbeidet vi har lagt inn i dette prosjektet - og jeg kan med god samvittighet legge det i skuffen med fullførte prosjekter.

Mine største oppgaver har vært klipping, lyd og bakgrunner. Jeg har ikke talt hvor mange av bakgrunnene som kom med i filmen, men i mappa vår ligger det 45 ulike photoshop-filer med diverse bakgrunner. Her er noen av dem:

Og med det av veien, er det bare noen få uker igjen, og så er det eksamen! Hm. Det sa jeg kanskje i forrige uke. Nå MÅ jeg snart få planlagt sommern!

Med så mye å gjøre på siste innspurt, har det ikke blitt mye til overs for annen tegning. Men jeg har noe:
2 kommentarer:

  1. Insane bra! Veldig overrasket over resultatet, det ser skikkelig pro ut. Bevegelsene minner meg litt om Jan Thomas animasjonen, bare jeg syntes dette er mye bedre. Ta deg en flaske vin og feir, vel fortjent! Cheers! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mange takk! I ettertid ser vi naturligvis at det er mangt vi kunne gjort både lettere og penere, men vi har absolutt lært! Vi skal nok feire, tro du meg ;) Men jeg lover deg at vi ikke skal rave ut og banke blinde gamliser!

      Slett