mandag 12. mai 2014

Analog Cutout - Kino infovideo

På etterskudd, men her er også den; infofilmen jeg lagde for Voldas lokale kino. Alle fikk denne oppgaven og lagde hvert sitt produkt. Ingen var motiverte, og selv (som noen kanskje husket), kysset jeg bunnen av den motivasjonelle bøtta. Jeg ble sittende og animere hele natta - og endte med over ett minutt film. Dette måtte naturligvis klippes ned, som synes et par steder. Men ved siden av å være min første (og eneste) cutout-animasjon gjort på et støvete glassbord, er jeg rimelig fornøyd. Grunnen til at jeg nølte med å laste opp dette, var at jeg planla å ta opp snikksnakket på nytt - men det kom aldri til det, så jeg lot det stå til.

Forrige mandag rullet vi opp alle tegningene fra "tegnekurset" vi har hatt hver mandag og torsdag siden februar - frem til påske. Vi kalte det bare "kroki", fordi "tegnekurs" er et langt ord, og vi gjorde kroki (raske skisser av modellen) som oppvarming til det store bildet, som enten var Portrett eller Akt (naken modell).


Jeg følte ofte på krokien at det gikk rimelig bra, men når vi kikket på disse forrige mandag, var det så å si ingen jeg var både fornøyd med ansikt og hender. Dere ser jeg har kuttet ut deler for å fremme de tingene jeg er mest fornøyd med. Utenom den stående posituren helt til venstre; den står der til sammenlikning av den nesten like posituren ved siden av.

Også vet jeg ikke om jeg har vist frem allerede, men vi fikk et par runder med lekser. Det gikk ut på å tegne X antall studier av en spesifikk del av kroppen.


Det vanskeligste var som oftest å finne noen andre enn seg selv som modell - men til hender og de øvre føttene var noen av oss i klassen sammen om å være modell for hverandre.


Elleeeers....
I løpet av ukene med AfterEffects-prosjektet, tok jeg et aldri så lite avbrekk og tegnet bakgrunn til datamaskinen jeg bruker mest på skolens datarom.1 kommentar: