Høstferie

Nå har jeg hatt en hjertens trivelig høstuke sammen med min mor, som har vært på besøk hos meg for første gang siden jeg flyttet hjemmefra. I helga ble jeg plutselig lysten på å male på lerret, som jo er lenge siden. Dette Ganondorf-portrettet ble påbegynt i Juni, og har stått slik som venstre bilde frem til nå. Nå er det et lite steg videre, med litt mer farger og en nesten ferdig bakgrunn.


Videre har jeg lekt meg litt med ei ny skissebok jeg spanderte på meg selv - lenge har jeg ønsket meg ei skissebok med tonet papir, for å kunne leke meg med hvit blyant. Og endelig kan jeg det! Prøvekanin Ray er parat.


Ellers går det stadig videre med Inktober. Ha ei flott uke, folkens!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

WIP: Kråkefar