mandag 17. oktober 2016

Krokko og Shnark på oppdagelsesferd


En venn tok opp en litt artig tegnebestilling for en tid siden. Dette er kosedyrene Krokko og Shnark, på oppdagelsesferd gjennom verdensrommet, ridende på rakett-tacoer! Tegningen er A3 og fargelagt med tusj, ferdigstilt med en runde hvit maling.


Etter å ha fullført oppdraget som jeg har hatt hengende en stund, var det pause. På Tumblr har jeg en liten bunke meldinger og forslag til hva jeg kan tegne - mest i sammenheng Ganondorf. Du finner dette over hele internett, men spesielt på Tumblr florerer det av ulike sorter "Shipping" - altså spleising av forhold mellom fiktive karakterer. 


Så noen ville ha meg til å tegne Link + Ganondorf. Blekket var ikke vannfast, så jeg fikk ikke brukt vannfarger slik som planlagt. I stedet måtte jeg skanne inn tegningen og farge digitalt. :(

En av tingene jeg liker så godt med Ganondorf, er hvordan han kan være en så ondskapsfull og mektig kar, og likevel ha den veikeste haka. Disneyslemminger for eksempel, har jo gjerne ganske store haker. Det gjør meg glad å tenke på at Nintendofolka beholdt haka hans fra Ocarina of Time-spillet.


1 kommentar: