søndag 24. februar 2013

Digitalsjau

I morra reiser jeg sørover igjen, og etter det er ferien over... deretter blir det to uker skole, og så reiser jeg til Marokko. I alle dager! Kjipt som det er, har jeg ikke jobbet det grann med Sci-fi-oppgaven. Like greit, lømlene kan ikke kreve at jeg skal jobbe i ferien!MEN, siden det ikke er all verden å gjøre her hos pappa, annet enn det sosiale samværet, har jeg sittet mye på PC. Og, jeg har fått lånt et tegnebrett! Vurderer å kjøpe meg en billig bamboo til reisebruk en gang, for de er veldig enkle og greie å ha med å gjøre.De siste dagene har jeg gjort tre ting.
Jeg ba folk på deviantArt om å poste karakterer som jeg kunne tegne, og tegnet ni av forslagene, pluss min egen, elskede Dorf (Toppen).

Karaktererenes eiere, listet fra toppen og ned:

:icontatchu:~Tatchu (Det er meg!)
:iconforstyy:*forstyy
:iconsierradragon1:*Sierradragon1
:iconskreechie:~Skreechie
:iconmesavy:~Mesavy
:iconvilgrim:~VilGrim
:iconkyokochibi:=Kyokochibi
:iconkyo-del:*kyo-del
:iconthe-odd-fox:*The-Odd-Fox
:icondelfinnu4417:~delfinnu4417

De ble glade!Det neste jeg gjorde, var å tegne meg en ny ID til framsiden min på dA, som ble merkelig befestet med blomster...

Moro.

Videre satt jeg hele dagen i går og tegnet på en slags tributt til ei jeg kjenner, men den tegninga skal få sin egen post når den er ferdig.


Det eneste kjipe er at når jeg sitter på PC'n her, sitter jeg langt fra rett. Stolen er høy, og PC'n står på et lavt salongbord, som dertil fører at jeg sitter som et pukkelrygget dyr. Skulle ofte ønske at vi ikke fikk kroppslige plager av å sitte teit og ikke røre på oss. Bedrøvelige sannheter!Nåh, etter at jeg ble halvferdig med tegningen i går (ferdigtusjet, trenger farge) satte jeg meg og tegnet noe helt annet: et referansebilde av Dorf. Jihuu!I det siste har jeg slitt med å tegne noe digitalt i det hele tatt, på grunn av et ubevisst press fra meg selv; jeg har tydeligvis fått for meg at hvis jeg skal tegne noe digitalt, skal det bli fantastisk, samtidig som at det skal være kjapt og enkelt å tegne, og det skal være mange snarveier.

Selvfølgelig er det ikke slik! Duh!

Hvordan kan jeg få noe slikt tull for meg?? Digital tegning er ikke mindre arbeid bare fordi det foregår på en data! Hallo.

Nuvel. Jeg hadde det riktig festlig med å tegne referansetegningen. Etter å ha tegnet den, tenkte jeg på hvordan OWO ville sett ut med mer Dorf-iske farger. Hihi!

Noe litt mindre gøy er at jeg har oppdaget at jeg er VELSIGNET med gener befestet med psorilolis...Kjempegøy.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar