Science Fiction: Karakterredesign

Yihuu! Endelig er jeg ferdig med sci-fi-oppgaven. Eneste haken er at siden jeg ikke jobbet noe i ferien, endte jeg med å tegne en helt ny, mye enklere greie enn først planlagt. Jeg hadde jo tenkt å lage en ensider som viser karakteren i arbeid, men guh. Nei, når skolen har blingsa så stygt på logistikken, da gjør jeg den enkleste delen av oppgaven.

To oppgaver, nummer to var valgfri:
1. Velge en karakter, trekke tilfeldig yrke og redesigne karakteren tilpasset et science fiction-univers
2. Tegne en ensider som illustrerer karakteren i sitt nye yrke, og samtidig bruke ulike kameravinkler

Jeg hadde ruteoppsett og alt klart, men gjett om jeg hadde ork til å faktisk gjennomføre. Nah.


Så, bare for å gjøre oppgaven raskt og smidig, kastet jeg sammen noen (relativt) kjappe tegninger av min karakter Raymond, original mot redesign. Kan ikke si jeg brydde meg for hardt om anatomi eller resultatet generelt, men det ble noe!


Heldigvis skjer det ikke noe mer med tullete oppgaver eller noe, annet enn den dypt etterlengtede tisidersoppgaven! Gid, som jeg gleder meg! DEN skal bli bra!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En Ganon-post

Ha-det-bra-gave til min beste tegnemate her i skauen

Nytt Über-album på vei