onsdag 6. mars 2013

Skogmuseet i Elverum

I dag turet vi til Elverum for å tegne dyr. Vi har fått enda en oppgave vi egentlig ikke har tid til, som går ut på å tegne fire stereotypiske "funny animal"-figurer. Derfor tok vi turen til skogmuseet, hvor vi tegnet dyr. Jeg var så smart at jeg drasset med meg ei hel A3-blokk til å skisse i - hvorpå det senere viste seg at det er urtungt å holde slikt oppe mens man tegner. Her er mine skisser og kludrerier fra dagen:Jeg kødder ikke, beinet til elgen så seriøst slik ut!Det var så tungt å stå og tegne, så latskapen slo til og bidro til en halvhjertet innsats på ørnevinger. Fytti.
Jeg rotet også litt i skisseboka mi og fant ting jeg ikke helt vet om jeg har vist frem eller ikke...Tegnet meg som Kong Reginald, også tegnet jeg Kai og Drakir på sydentur. Ingen av dem liker sol, og fordi Drakir er en idiot, er det han som blir solbrent. Dette er forøvrig veldig interne spøker... Jentegreier.


Som valgfag har jeg drevet på med strikking! Jeg har lært meg å strikke vanlig rette greier, og har fått til å strikke meg et regnbueskjerf! Sett bort fra det gruelige faktum at det var AKKURAT litt for lite lilla til at jeg fikk felt av skiten, er jeg blitt veldig glad i det. Kry, kry!
Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg tenker på til tider, men jeg likte veldig godt den enkle tegningen av meg selv her nede i venstre hjørne. Kommer definitivt til å gjøre noe med den!

Tull og tøys er mellomnavnet mitt... Nåh! På noe bilder over her står det skrevet masse jalla. Jeg har nylig jobbet med et alfabet, i sammenheng med tisideren. Jeg tok inspirasjon fra et alfabet jeg sammenkokte i 2008...


 ...Og fornyet det litt, la til et par lyder og modererte det. Bare for å være frekk, viser jeg ikke hvilke lyder tegnene er, og det er tull med rekkefølgen, så hvis du forsøker å knekke koden... lykke til! Jeg skal ikke si så mye om det, men jeg liker utseendet.

Her er den foreløpige sideoppsettplanen min for tisideren.
Laveste antall rute på en side er 8... er det dumt?


Apropos tisideren, har jeg fått tegnet side 1, men jeg er på leting etter papir hvor penseltusjen ikke blør utover. Skisseboka mi blør ikke særlig, men den er A4. Ikke engang bristol kan hindre det i å blø. Jeg tror dog jeg har en løsning, for jeg fant noe A2+ tegneark hvor det ikke blør. Jeg blir beklagelig nødt til å beskjære faenskapet selv, men heller det enn å tegne utblødde tegneserier...

Men videre om det en annen gang. Jeg laster sikkert opp dyreoppgaven min så snart den er ferdig, og etter det blir det endelig tisidertid!

...Jeg reiser til Marokko neste tirsdag... Shaittt, det har jeg jo ikke tid til..!

Forresten, her er en siste ting som jeg burde ha scannet for lengst, men som jeg bare tok bilde av en solskinnsmorra. Jihuu!


1 kommentar:

  1. Jeg blir glad om jeg kan ha alfabetet med tegn betydning :OOOO Det ser forresten veldig awesomt ut :D

    SvarSlett