torsdag 20. juni 2013

En historie som legges på vent

Dette er de første tegningene av Teodors redesign.Jeg er usikker på hvor mye jeg har fremvist av historien som Teodor skal være stjerne i.. Jeg vet jeg har vist frem tinden han bor på, og litt tester på mopiansk planteliv. Men jeg har noen få kladder og tegninger som jeg ville dele, slik at dere kanskje får bittelitt innsyn i hva som foregår i hodet mitt.

Teodor har eksistert i noen år, men jeg har ikke brukt ham til noe ennå. Men i våres fant jeg tiden til å redesigne ham litt, og jeg har funnet den perfekte rollen til ham i det store universet. Rollen er forøvrig relativt stor, selv om den ikke er midtpunktet.Jeg satt midt på natten og tegnet og skrev om denne fyren - for jeg liker ham veldig. Jeg har vanskelig for å vite hva jeg skal si og ikke, ettersom jeg innførte min nye policy med å ikke legge ut spoilers (siden ingen later til å kunne kommentere på de tankene jeg gjør meg om planlagte historier uansett...) Så jeg tror jeg overlater de resterende tusen ord til disse skissene.Ymse øvelser, lek med filtpenn...

En liten scene mellom Johan og ei som heter Kionn. Johan er kul nok til å ikke insistere.
 Det jeg kan si om Teodor, er at han er, eller i alle fall var verdens snilleste og godeste mann du kunne tenke deg. Hyggelig, viljesterk men fornuftig type. Han hadde en kone som han elsket over alt på jord.

Jeg vil kjempegjerne lage denne historien, men jeg liker den så mye at jeg ikke føler at jeg er god nok til å tegne det ennå. I tillegg er dette sammenhengende med andre historier, og det sømmer seg at jeg legger fokus på de historiene framfor denne, for å ikke krølle til kronologisk bekjentskap med karakterene. (Ga det der i det hele tatt mening?) 

Egentlig foregår denne historien før de andre, men denne biten blir på en måte en halvt forklarende og halvt avslørende greie, så det gunstigste er å ta senere historier først. (Men det er jo helt naturlig i både film- og tegneserieverden, er det ikke?)

1 kommentar:

  1. ah jeg gleder meg faktisk til denne historien blir en ting uwu tror det blir vakkert <3

    SvarSlett