søndag 30. juni 2013

Tegn innenfor formen!

De siste ukene har jeg hatt en aldeles ny-yyydelig sommerjobb! Den foregår ute, og har vart frem til 15-16-tiden. Med det, i tillegg til alt annet styr som foregår i huset, er det relativt lite tid til tegning. Men det jeg har tatt meg tid til, er å delta i en liten konkurranse på deviantArt som holdes av Griffsnuff. Konkurransen er en morsom utfordring, som går ut på å velge en av hennes mange dyrekarakterer og tegne dem innenfor en bestemt form. Dette er formene:

Griffsnuff har drøssevis av finurlige og morsomme karakterer, så jeg hev meg på. Premiene er bare dA-poeng, deviantArts egen valuta - men jeg tenkte jeg kunne delta, og se om jeg fikk tjent litt poeng til å kjøpe meg premium på siden.

Fristen går ut i morra, og jeg har tegnet tre innslag. Den første var jeg ganske eksperimentell med.

Pasta
Nummer to var en fryd å jobbe med, og gikk mer i retning av det jeg ville
Cucumber
Dog, de to førgående er teknikker jeg ikke ennå er helt komfortable med, så jeg fant også at jeg skulle tegne en med teknikken jeg er sikrest på. Forskjellen på denne fra det jeg eventuelt har prestert tidligere med samme teknikk, er at jeg har tatt meg god tid med å gjøre alt som jeg vil.
Flaka
Å ta seg tid har blitt revolusjonerende for meg, selv om det ennå er et personlig prosjekt jeg jobber med. Men jeg trives, og er minst dobbelt så fornøyd som jeg ville vært om jeg skulle råkjørt gjennom alt og ikke gjort ting nøye.

Og sånn ellers...
Jeg sitter ennå i tenkeboksen for å finne hva jeg kunne tenkt meg å bidra med til bobla. Samtidig jobber jeg videre på animasjonen av stearinlyset, og rommet mitt er like bomba som alltid. Må ta en nærmere titt på deadlines igjen, og kanskje skrive ned ideer jeg har - sende dem inn og få tilbakemelding. Yeah! Men ikke i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar