onsdag 12. juni 2013

Finnedyrene Fia Louise og Sylvi

Griffsnuff på deviantART har nylig skapt en ny dyrerase. Denne ville jeg svært gjerne prøve meg på, og begynte allerede foriforgårs å fikle med design - men ikke før i går kveld fikk jeg tiden til å sette meg ned å tegne et bilde av det jeg kom opp med.

Her er griffsnuffs informasjonstegning av dyret:

Og med følger videre informasjon:
Size: House cat size.

Diet: Fish

Habitat: Somewere were there is either a lake/sea/river/swamp

Anatomy: They have super flexible necks that can bend in all directions. Their bodies are light and their mouths are shaped like a triangle. They have no sense of smell(no nostrils) But their huge ears hears very well and their fins pick up vibrations when hunting for fish in the water. They swim like crocodiles with their arms and feet backwards letting the fin guide them through the water. smaller fin means worse swimmer, which can lead to stealing others prey They filtrate oxygen through their fins and is how they can breath under water and in air. 

Other: Tounge and pawpads and blood is the same color as one of the two/three colors you chose to use on the character, mostly the lightest colors of them.


Personality: They are collecters, they love collecting their favourite nature object, and do this their whole life by hiding it in hollow trees, small caves, empty boxes anything that looks like a storage room.If they are not sleeping/eating or playing they go on adventrues looking for whatever they love :dummy:

Rare traits: The colors on their fins usually contain of two/three colors similar to eachother like lightblue/darkblue, but on rare occations like seen on the forth, they have two diffrent colors on them. you can make a rare one if you want to : D

---------------------------------------------------------------------------

Og med det satte jeg meg ned i går og tegnet disse to:

Den store heter Fia Louise, og den vesle tassen er Sylvi.
Sylvi har nok vært forsøkt spist av et større dyr en gang. Fia Louise virker mer eller mindre selvopptatt... Jeg er ikke helt klok på de to helt enda, men jeg vil veldig gjerne lage en historie med dem. Må bare få gjort alt det andre jeg vil gjøre...

SOM FOR EKSEMPEL Å RASKE MEG NED TIL SOMMERJOBBEN SOM JEG VAR SÅ HELDIG Å FÅ I HELGA. UT OG KLIPPE GRESS OG TRIMME GRAVSTEINBED. HEI HÅÅÅÅ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar