fredag 12. juni 2015

Karbonsøl #10

Titt tei!
Nå sitter jeg trygt hjemme i nord, etter et vel utført semester i Turku, Finland. 
Så nå snakker jeg flytende finsk og spiser mämmi og tippaleipä til frokost og kvelds! (ja særlig)

For å løsne litt på og få tørket støv av bloggen etter semesteret, viser jeg frem nyeste "karbonsøl", 
som ble ferdig fylt rett før skoleslutt i Finland. Det har gått langt mellom hver av disse, men for å
 feire nummer ti, har jeg utvidet den i både bredde og høyde! Jeg tror ikke jeg skal si så mye mer for nå, og ønsker alle som har tatt ferie en riktig god sommer! Og om ferien ennå lar seg vente på, ha det godt likevel! Jeg skal få mekket sammen litt innlegg fremover slik at det får sneket seg litt liv inn her før jeg (forhåpentlig ikke) forsvinner for høsten. Da begynner mitt avsluttende skoleår på Animasjon i Volda, og det krever jo sitt... Hei så lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar